Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek karácsonykor lesz a...

Akinek karácsonykor lesz a babája 6-hó, az milyen ajándékot vesz neki?

Figyelt kérdés
Mit érdemes?
2009. dec. 2. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam január 2-án lesz 6 hónapos. A tanulókutyuson gondolkodom. Bár beszélni én is tudok hozzá :-))

Valami villogós, zörgős játék kellene, mert arra nagyon figyel. A hétvégén megyek körülnézni.

2009. dec. 2. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit, így is rengeteg játékot örököltünk a testvéreméktől, és rengeteget fogunk kapni a családtól is. Majd jövőre kapnak, akkor már valamennyire felfogják egyáltalán karácsony van. (inkább akkor is csak érzik, hogy valami más)
2009. dec. 2. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A kislanyom is fel eves lesz.O pont holnap :)

Karacsonyra ezeket gondoltuk: az elobb emlitett kutyus, sutifalo kincses bodon, rugos hinta, "az elso babam", + etetoszek

persze ezt mind a nagyszulokkel kozosen.

remelem tudtam segiteni.

2009. dec. 2. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi etetőszéket veszünk neki (16-án lesz 6 hós), a húgom kúszó micimackót, egyik nagyi ültetős szánkót, másik nagyiék hintalovat.
2009. dec. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!