Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyanakszom, hogy ekcémás a...

Gyanakszom, hogy ekcémás a babám bőre. Akiknél volt ilyen, leírná hogyan is néz ki? Mivel kezelhetem?

Figyelt kérdés
A bőrgyógyászhoz csak 1hónap múlva kaptunk időpontot,de addig is kezelném,hátha nem lenne csúnyább.
2014. jan. 17. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a Sudo nálunk sem jött be, méginkább szárítota. A Sanatopiot pedig tényleg meleg szívvel tudom ajánlani, a fürdetője is szuper és mellé az intenzív testápoló. Nem drága egyik sem, szinezek és paraben mentes.

Szteroidos kenőcsöt fogtok kapni a bőrgyógyásztól, azzal viszont én a helyedben nem szívesen kenném a gyerekeket.

Tej és glutenmentes diétát érdemes lenne tartani. A legtöbbször ez a gond. Vagy a tojás.

2014. jan. 18. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
A 7. és 10. vagyok.Nekem is azt mondta a gyerekdoki,hogy ha elviszem a bőrgyógyászhoz 100%,hogy szteroidos krémet ír fel(márpedig Ő sem ajánlotta,én meg be nem kenném vele a kicsit).Tényleg,még a tojás is tiltólistára került nálunk is.Most-2 hónap után-kezdem újra bevezetgetni,és eddig-kopp-kopp-kopp-úgy tűnik nincs gond.
2014. jan. 18. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondoltam korábban mikor találtam egy piros száraz foltot a fiam könyökhajlatánál hogy lehet ekcéma, gyerekorvoshoz mentünk és tényleg lehetett volna az is de "szerencsére" macskagomba volt. Írt gyógyszertári kencét 1 hét alatt teljesen eltűnt. Nem tudom honnan szedte össze, amíg melegebb idő volt néha még előjött ugyanott meg a füle mögött de ahogy észrevettem bekentem és el is múlt tőle, azóta lekopogom sehol semmi. Testápolót gyógyszertárit használunk. Ez még a jobbik eset lenne nálatok is.
2014. jan. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!