Miért nem kar forogni a 6 hónapos babám?
Figyelt kérdés
2 héttel ezelött már hasról átfordult hátra párszor, de azóta nem akar, inkább ha hasra teszem csak sir és olyan mintha repülne. mert egyébként mozgékony a kicsi, állandóan jár a keze lába.2014. jan. 16. 17:57
11/12 anonim válasza:
szia, én kislányom 4 hosan már tudot forogni hasrol hátra és fordítva is, azota is állandon forog, viszont nem szeret sokáig hason, az szerintem butaság, hogy el kell lennie 30 percet ugy, max 5 percig van el, elso lányom abszolut nem volt hason , most 4 éves és minden ok vele
12/12 Gabi86 válasza:
Azért csinálja azt a "repülést",mert így erősíti a hát izmát.az én lányom is szokott sírni amikor még nem tudott ülni,meg mászni.kis ideig nyugodtan ültetheted,de inkább az öledbe üljön.és szerintem ne erőltess semmit,majd csinálja ha akarja.amúgy én azt olvastam hogy a torna az tényleg sokat használ.netről is szedhetsz le videót vagy elviheted baba tornára.mi 3 hónapos kora óta járunk és nagyon szereti.meg szerintem azért is tud ennyi mindent.meg mi még babaúszásra is járunk az is sokat segít.de szerintem nincs lemaradva,majd csinálja ha ő úgy érzi hogy készen áll rá.nekem is mindenki azt mondta hogy ne cipeljem annyit mert nem tanul meg semmit,de még is megtanulta.majd ha 1-2 hónap múlva sem látsz változást akkor léphetsz,de szerintem a védőnőt kérdezd meg ő biztos megmondja ha le van maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!