Mászó Micimackót vettetek a babátoknak?
én a tulli.hu-n láttam utoljára de végül mégsem vettem meg neki. Aranyos nagyon, de szerintem nem sokáig játszana vele. Inkább törekszem olyan játékokat venni amit később is ki tud használni és lehetőleg többfunkciós.
De persze minden baba más, szerintem vidd el vhová ahol kapható és megnézed mennyire zsong be tőle :)
Micimackót nem, mert az akkor, amikor az én babám mászós korban volt, még nem volt kapható itthon, de mássz utánam golyót igen. (Ha meglökik, arrébb gurul, világít és zenél, szintén Fisher Price.)
Igazából annyira nem volt oda érte a pockom, de amikor már nagyobb lett, és megtanult járni, sokat hurcolgatta, és próbált rájönni, hogy mitől mozog. :)
Ha úgy érzed, szeretnél venni a kicsidnek, akkor szerintem először vaterán, tesz-veszen nézz szét, meg persze a nagyáruházak polcain. (Néha leakciózzák egy-két drága játékukat.)
Esetleg itt egy FP termékekkel foglalkozó netes bolt is, én tőlük is sok FP játékot vettem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!