Mennyi popsitörlőt szoktatok 1 hónapban átlagosan elhasználni?
Figyelt kérdés
melyiket éri megvenni/márka/, másnak a gyereke is csinálta hogy kiszedegeti és azt a szájába veszi és cuppog rajta?2014. jan. 16. 14:55
1/10 anonim válasza:
Kb. heti egy csomagot használok két gyerekre (most már csak a kakit törlöm vele), mi a Tesco saját márkát szoktuk venni. Mindegyik gyerek imádta/imádja kiszedegetni, bár az enyémek inkább a popsikenőcsöt szeretik/szeretnék enni.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi. nálunk is a sudokrém evés volt valamelyik nap :)
2014. jan. 16. 15:28
3/10 anonim válasza:
2 gyerekre havi 5 csomag fog nálunk. a kezüket szájukat is azzal törlöm. Én axxot használok, 290ft csomagja.
5/10 A kérdező kommentje:
axxo-t én is használtam
2014. jan. 16. 15:34
6/10 anonim válasza:
Kb. 200 db fogy el havonta (most másfél éves a lányunk). Huggies pure-t használok. Nem tudom melyiket éri meg, mert csak ezt próbáltuk. Nem veszi a szájába a gyerek és krémet sem eszik, mert nem fér hozzájuk.
7/10 anonim válasza:
Mikor pelsusos volt akkor havi 4 csomag fogyott el, a zöld Huggiest,és a Pampers használtam,most már csak havi 1 csomag van itthon jobban szeretem azzal törölni a fenekét
8/10 anonim válasza:
1 éves a lányom, havi 2 csomag 72 db-os fogy el.
A legolcsóbb Pennyset használom ami 200ft-ba kerül akciósan.
Többet nem éri meg kiadni érte, mert nem túl jó minőség, de ennyiért megéri.
9/10 anonim válasza:
9 hós a kisfiam, havi 2 csomag 64-es fogy. Tescosat használunk, a szineset.
10/10 anonim válasza:
Kb havi 2,5 csomag zöld pampers fogy.
Amikor híg kaki van és kipirosodik a popsija, akkor a fehér pamperst használom, ami nem csípi, valamint ilyenkor le is mosom a fenekét tisztavízzel.
Az én fiam is szereti kiszedegetni a törlőt, utoljára pont ma reggel tette emga fél csomaggal, és a krémet is eszegeti ha szem elött hagyom.
13 hónapos fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!