Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak vele? Ezzel az...

Mit csináljak vele? Ezzel az egy nappal még nem fogom elkapatni, ugye?

Figyelt kérdés
A 9 hetes kisfiam ma kapta meg a kötelező és a peumococcus elleni oltást. Mióta hazajöttünk, nem tudom letenni, mert abban a pillanatban velőtrázóan sírni kezd. Ha el is alszik a kezemben és leteszem, rögtön felébred és rázendít. Más baja nins, eddig még nincs hőemelkedése sem, és rengeteget eszik (anyatejes) mióta hazajöttünk. Egyébként nem szokott ölben aludni, mindig elalszik a kiságyában, de most nem tudok vele mit csinálni. Nem bírom hallgatni a sírását, a szívem szakad meg. Volt olyan is, hogy szopizás közben is felvisított, alig tudtam megnyugtatni, de utána folytatta az evést, mikor megnyugodott. Fájhat neki az oltás helye vagy csak eszébe jutott?
2009. dec. 1. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Nem fogod elrontani, ne aggódj :)

Természetes, hogy oltás után nyűgösebb a pici, nálunk is ez volt. Holnapra elmúlik.

2009. dec. 1. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk is ez volt az oltás napján,másnap meg szinte egész nap aludt
2009. dec. 1. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi holnap reggel kapjuk meg, ma 2 hónapos. De ma kettős front is van! A kislányom is elvan általában a kiságyban és sokat mosolyog, ha fáradt elalszik magától. De ma... alig aludt, egyfolytában enne és nyűgösebb.

De a kérdésedre válaszolva, nem fogod elrontani, de ilyenkor kell Neki az anyukája, a szeretet. :) Ne aggódj! Ha gondolod borogasd a szuri helyét vizes zsepivel.

Nyugodt éjszakát Nektek!

2009. dec. 1. 18:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Csak olyan rossz, hogy még néha most is fel fel visít, és alig tudom megnyugtatni. Persze, tudom, hogy most kell neki a törődés, a kényeztetés. Remélem az éjszakánk nyugodtabb lesz.
2009. dec. 1. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezzel nem kapatod el, ha baja van, szüksége van rád, később is. Majd jobb lesz.)
2009. dec. 1. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyem is meg szegénykét... :(

Az én fiam már 21 hónapos, de minden oltás után bújósabb, anyásabb volt ő is.

Lehet ám, hogy feszítette magát a babád, és emiatt kicsit kellemetlenebb volt az oltás, mint amennyire szükséges lett volna... Megérdemli a törődést, a babusgatást. Ezért vagy az anyukája, hogy ilyenkor vígasztald, ettől még nem rontod el, sőt! :)

2009. dec. 1. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! 3. vagyok! Csak érdeklődök, milyen volt az este-éjjel? Nem lázasodott be ugye?

Mi ma kapjuk meg és nagyon izgulok, biztos én is fogok kérdést kiírni...

Minden jót!:)

2009. dec. 2. 07:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére jól telt az este. Kimaradt ugyan az esti fürdetés, mert fél 7kor tudott elaludni úgy, hogy le is tudtam tenni. Fél 10kor ébredt fel, evett és aludt tovább, majd fél 5kor ébredt megint enni, és újból aludt. Fél 9kor keltünk, amire nem igazán volt még példa. Akkor is evés, és azóta alvás. :) Szerencsére nem lázasodott be, még csak hőemelkedése sem lett.
2009. dec. 2. 10:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Akinek a babája ma kapta meg a 2 hónapos szurit, hogy viselte a kicsi? Nagyon sírt?

Az én kicsikém ma egész nap szinte csak eszik-alszik. Nem bágyadt, ha felvan, vidám, mosolyog, sőt viháncol, de nem sokáig van fent. Ennek kicsit örülök is, mert legalább egy kicsit én is tudtam pihenni ma, de sajnálom is, mert nem tudtam ma annyit foglalkozni vele, mint szoktam. Általában sokat van fel napközben, olyankor sokat játszunk, tornázunk, énekelgetek neki, meg bohóckodom, ő meg nagyokat vihog, de majd bepótoljuk. :)))

2009. dec. 2. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én voltam akinek a kisbabája megkapta az oltást. Szerencsére semmi baja nem lett. Mikor beadták akkor felsírt, de annyi. Egész nap mosolygott, ugyan úgy telt mint a többi nap. :) Remélem a többi oltásnál is így lesz!

Sok boldogságot Nektek!!

2009. dec. 3. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!