Mit csináljak vele? Ezzel az egy nappal még nem fogom elkapatni, ugye?
Nem fogod elrontani, ne aggódj :)
Természetes, hogy oltás után nyűgösebb a pici, nálunk is ez volt. Holnapra elmúlik.
Mi holnap reggel kapjuk meg, ma 2 hónapos. De ma kettős front is van! A kislányom is elvan általában a kiságyban és sokat mosolyog, ha fáradt elalszik magától. De ma... alig aludt, egyfolytában enne és nyűgösebb.
De a kérdésedre válaszolva, nem fogod elrontani, de ilyenkor kell Neki az anyukája, a szeretet. :) Ne aggódj! Ha gondolod borogasd a szuri helyét vizes zsepivel.
Nyugodt éjszakát Nektek!
Egyem is meg szegénykét... :(
Az én fiam már 21 hónapos, de minden oltás után bújósabb, anyásabb volt ő is.
Lehet ám, hogy feszítette magát a babád, és emiatt kicsit kellemetlenebb volt az oltás, mint amennyire szükséges lett volna... Megérdemli a törődést, a babusgatást. Ezért vagy az anyukája, hogy ilyenkor vígasztald, ettől még nem rontod el, sőt! :)
Szia! 3. vagyok! Csak érdeklődök, milyen volt az este-éjjel? Nem lázasodott be ugye?
Mi ma kapjuk meg és nagyon izgulok, biztos én is fogok kérdést kiírni...
Minden jót!:)
Akinek a babája ma kapta meg a 2 hónapos szurit, hogy viselte a kicsi? Nagyon sírt?
Az én kicsikém ma egész nap szinte csak eszik-alszik. Nem bágyadt, ha felvan, vidám, mosolyog, sőt viháncol, de nem sokáig van fent. Ennek kicsit örülök is, mert legalább egy kicsit én is tudtam pihenni ma, de sajnálom is, mert nem tudtam ma annyit foglalkozni vele, mint szoktam. Általában sokat van fel napközben, olyankor sokat játszunk, tornázunk, énekelgetek neki, meg bohóckodom, ő meg nagyokat vihog, de majd bepótoljuk. :)))
Szia! Én voltam akinek a kisbabája megkapta az oltást. Szerencsére semmi baja nem lett. Mikor beadták akkor felsírt, de annyi. Egész nap mosolygott, ugyan úgy telt mint a többi nap. :) Remélem a többi oltásnál is így lesz!
Sok boldogságot Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!