Mitől fehér a babám nyelve?
Figyelt kérdés
Inni mindig kap. Kb.félóránként kap teát. Biztos nem ez a baj!2008. júl. 16. 21:02
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos nem,mert 8hós és már csak napi kétszer eszik tápszert. Szerintem nem attól?
2008. júl. 16. 21:07
3/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy szájpenász? Van erre kifejezetten vmi olaj, vagy mi. Nekem felírta a gyerekeorvos még a probléma előtt így egyből tudok mihez nyúlni. Bár a szájpenész túrós.
4/8 anonim válasza:
Lehet esetleg gombás fertőzés. Szerintem mutasd meg a dokinak!
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez sem az. Ő már 8hós. És úgy tudom szájpenész csak 1-2hósan jön ki. Borax ecsetelőre gondolsz?
2008. júl. 16. 21:25
6/8 anonim válasza:
A szájpenész, másnéven candida gomba, bármikor el lehet kapni, úgy tudom....
7/8 anonim válasza:
Szia! A barátnőm kisfia is 8 hónapos és most jött ki rajta a szájpenész. Mutasd meg orvosnak mindenképp.
8/8 A kérdező kommentje:
Na akkor lehet tényleg ez lesz. Elviszem! Köszönöm a segítségeteket!
2008. júl. 17. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!