Kertes családi ház vagy kényelmes tömblakás?
Melyiket választanátok két pici babával (3 és 15 hós)? A második emeletről egyelőre egyedül nem is tudunk kimenni sétálni, de minden levegőztetési alkalom egy kirándulásnak felel meg. A lakás adta kényelmet ismerem gyerekekkel. Vágyom a családi házra mert úgy gondolom ott az udvar adta lehetőség napi több óra céltalan sétát megoldana.
Milyen pozitív és negatív oldala van a cs.háznak (gázfűtéses) gyerekestől?
Én személy szerint meghalnék panelban a két gyerekkel!
Tavasztól őszig szinte egész nap kint vagyunk,kint grillezünk,nyáron medencézünk,sőt van kint egy kis "alsókonyhám"is így míg én pl palacsintát sütök kint nekik addig ők homokoznak,csúzdáznak stb közben pedig rájuk látok!
Kint reggelizünk,ebédelünk,vacsorázunk szinte csak aludni járunk be!A nagyobbik gyerkőc meg már "bütykölget,szerelget" Apjával a garázsban,ennek személy szerint nagyon örülök legalább nem lesz olyan elveszett gyerek mint a maiak akik még egy kilukadt belsőgumit se tudnak kicserélni megjavítani!
Az meg hogy sok a munka a kertes ház körül??Hmm,mikor nyírjuk a füvet ők tolják a játékfűnyírót,mikor locsolok jönnek a kis locsolójukkal ők is,mikor havat lapátolok akkor ők is lapátolják a kislapátjukkal a nagy dömperükbe és tologatják A-ból B-be!Szóval ez nekem nem nyűg,teher hanem egy jó kis elfoglaltság a céltalan városban sétálás helyett!Szoktunk menni játszótérre is de itthon sokkal jobban szeretnek lenni!
utolsó vagyok!
ja és kandallóval fütjük az egész házat!Nem kerül többe sőőt és nagyon jó meleg van!A férjem imád fát vágni azt mondja nagyon jó feszültséglevezető az egész napi gép előtt ülős irodai munka után!
Első vagyok:
Mikor a pici megszületett, a nagy másfél éves volt, nem tudott még egyedül lépcsőzni, na meg folyton ölbe kéredzkedett, én meg mindig ölbe vettem.
Szóval az elején úgy oldottam meg, hogy a kicsi textilmózesben volt, annak fogtam a fülét, a másik karomon a másfél éves, vállamon keresztülvetve a táska. Babakocsit én lent tartom a tárolóba. Aztán mikor a kicsi is karonülő lett, akkor egyik gyerek egyik karomon, másik gyerek másik karomon így fel és le napi 2x a harmadikra. Most a nagy 3 éves, egyedül jön megy már de sokszor látja a tesót ölbe és ő is felkérezkedik én meg megsajnálom és felveszem:) Úgyhogy sokszor még mindig 2 gyerek lóg rajtam.
Amúgy mi tervezünk harmadikat, úgyhogy mindeképp kell a ház, lakásba tuti nem szülök harmadik gyereket, 3 gyerekkel már nem vállalom a levegőztetési mizériát....
Igen beköltöznék!
majd ha ott laktok már szépen apródonként felújítgatjátok!
Mikor mi a férjemmel beköltöztünk a mostani házunkba(még nem voltak gyerekek) nem volt még kész a konyhabútorom és a beépathető sűtő 4 db téglára volt letéve a földre..karácsony volt,abba sütöttem pár szelet husit hogy mégis karácsonykor ne szendvicset együnk már..de nagyon boldogok voltunk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!