Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bejelezhet attól a légzésfigye...

Bejelezhet attól a légzésfigyelő, ha merül az elem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen
2009. dec. 1. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim alapján azt mondom,hogy a légzésfigyelő az ég világon mindentől bejelezhet. :-))

Most nem vicc,bár próbáltam humorizálni.

Attól is ha merül az elem,de akár attól is ha a matrac nem jól van a kiságyban (mert pl a rácsvédő be van tűrve az oldalához,és túlságosan szorul a kiságyban.

De egyébként a sok olyan elektromos - elemes termék van, ami egyszerűen megbolondul,ha nem kap elegendő energiaforrást (pldéul nekem ilyen a konyhai mérlegem is...)

Szóval a válasz rövden: IGEN!

2009. dec. 1. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk erre van egy külön LED (zöld). Ha merül az elem, az villog és közben sípol a gép csak nem azon a hangon és nem olyan ritmusban, ahogy a légzéskihagyáskor. Volt, hogy erre ébredtem éjjel és azt sem tudtam, hogyan rohanjak a kiságyhoz. Csak az volt a furcsa, hogy nem pirosan világit.
2009. dec. 1. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, jelzi, de máshogyan, mint a légzéskimaradást. Nem olyan éles, felébresztő hangon, hanem finom kis csippanásokkal.

Hozzászólónak: Ha gyakran bejelez és indokolatlanul a légzésfigyelő, akkor nem jól használod, én 3. babánál alkalmazom, semmi gond vele.

2009. dec. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!