Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran fürdetitek...

Milyen gyakran fürdetitek babátokat?

Figyelt kérdés
Minden nap? és este?
2014. jan. 11. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi minden nap.

Viszont tesóm csak 4-5 naponta fürdeti, azt mondja azért, mert kész tortúra minden fürdetés, annyira ordít közben a fia. Nekem ez akkor is túl sok már.

2014. jan. 11. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:
vicc komolyan. Nem az volt a kérdés hogy csak a napi furdetes-e a helyes, hanem hogy ki hogy csinálja. Erre megint pontozashaboru van mert adtam a tobbsegtol eltérő választ. Majd ezért fogom s.arányának érezni magam....
2014. jan. 11. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es én osztom a véleményed(és fel is pontoztalak:))

Én sem fürdetem minden nap őket.Tiszták,nem igénytelenek,de mikor a nap nagy részében bent vagyunk és nem történik semmi extra úgy gondolom belefér,hogy 1x-1x csak a mosakodás,fogmosás is elég legyen este.

Nyáron úgyis fürdünk egy nap többször.

Amúgy pont akartam kérdezni én is hasonlót,kíváncsiságból,de ezek után nem teszem,mert látom ez is "jó anyaság mérce" ki hányszor fürdeti a gyerekét:D

2014. jan. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!