Babám elesett és elharapta a száját belül fent, vérzett neki, kell valamit csinálni vele?
Ha már nem vérzik,akkor lassan nyugodjatok meg:) Sajnos az ilyet nem lehet elkerülni,és szörnyű figyelni,hogy vajon a fogacskák túlélték-e az esést.
Amikor a fiam elindult,egy hét alatt 4-szer repedt fel a szája,de azóta még nem fordult elő!(Pedig már 6 hónapja megy,fut).
Csak azt tudom tanácsolni,hogy ne nagyon mutassátok,hogy megijedtetek,mert félni fog.Ezen kívül sajnos mást nem igazán tudtok csinálni.Esetleg,ha tényleg 1,5 cm-es és zavarja evéskor,vidd el ügyeletre.Ha nem sírós,eszik rendesen,akkor majd meggyógyul.
Sajnos ez előfordul, főleg, miután elindul a lurkó. Én is megijedtem az első néhány alkalommal, de már "megedződtem". Egyetértek az előzővel, ne mutasd a kicsidnek, hogy megijesztett a dolog, csak vígasztald, mást nem nagyon tehetsz. Örökké nem foghatjuk a kezüket... :S
Az ilyen szájfelrepedések egyébként gyorsan, és nyom nélkül gyógyulnak. Én isn csak azon szoktam imádkozni, hogy a fogának ne legyen baja...
Szia!
Semmit nem kell vele csinálni.Nálunk is előfordult,és én jobban megijedtem mint a fiam...ez már csak ilyen helyzet...:-)Erre vagyunk mi anyukák.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!