3 hónapos kislányom még nem nyúl a tárgyakért és még a kezét sem "fedezte fel" gond?
Megint én vagyok, az 5-ös válaszoló :-) Eszembejutott, hogy mi alapján tornáztattam, de itt csak 4 hónapos kortól írják.
Az én kislányom egyébként hason alvós volt (a mai napig úgy alszik), de napközben Ő is utálta, ha hasra tettem. Ugyanúgy csináltam ahogy Te, mindennap egy kicsit, aztán ahogy az előttem szóló is mondta, egyszer csak azt vettem észre, hogy kinyomta magát. Ne izgulj, minden úgy történik, ahogy lennie kell, jól csinálod! Gondolod a mi szüleink jobban tudták annak idején? :-D
Tedd esetleg játszószőnyegre, hogy lásson érdekes anyagokat, mintákat, hátha leköti :)
Ha ennyire nem bír hason lenni, én tuti megnézetném a helyedben, lehet, hogy egy kis masszázs, torna egyből megoldana mindent :)
Szia! megkérdezhetem én is, hogy mi lett a babáddal, hogyan fejlődött tovább. remélem minden ok.
Nagyon köszi
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!