Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Általában hogy kezd megforduln...

Általában hogy kezd megfordulni a baba?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy 8 hetes kislányom pár napon belül lehet, hogy megfordul hátáról a hasára. Ma vettem észre, hogy a jobb lábát jobban emeli, ezáltal jobban bedől balra. Volt már úgy, hogy teljesen oldalt dőlt. Szerintetek is közel a megfordulás? :)
2008. júl. 16. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát lehetséges, kb 1-1,5 hónap és valószínű sikerül is neki, ha segítesz átgörgetnie magát, akkor még élvezni is fogja. Mindenesetre jó erőben van a kicsike. Az én manóm is erős és őmár régóta forog, most lesz 6 hós. Már lassan mászni fog.

Biztonsággal tartja már hason a kis fejét? Mert akkor tényleg közel van a fordulás. Segíts neki, gyakoroljatok, ha szeretne átfordulni.

Jó egészséget.

2008. júl. 16. 13:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igen biztosan tartja a fejét, huzamosabb ideig is képes rá. Mostmár az egyik oldalról a másikra való fej átfordítás is nagyon biztosan, természetesen megy neki. Próbálgatjuk akkor ezt az átgördülést. Köszi mégegyszer. :)
2008. júl. 16. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Viszont ne siettess semmit!Had fejlődjön a mozgás a baba ütemében.Hamarosan ténylg forogni fog.Az én lányom hét hetes,és egyre gyakrabban mutatja be a megfordulást.De egyelőre még csak hasról hátra megy könnyedén,és ekkor még ő maga is meglepődik,hogy sikerült.Hátról hasra még nem igazán.De oldalra fordulni nagyjából 3-4 hete tud,főleg,ha nagyon éhes,és közeledni látja a cicit:):)

Nyugi,hamarosan csinálni fogja.Viszont mostmás ne hagy magára semmi olyan helyen,ahonnan le lehet esni,ha véletlenül megfordulna.

2008. júl. 16. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. júl. 16. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!