Létezik olyan taxitársaság (BP) ahol van gyerekülés? 1,5 éves gyerekkel utaztatok már taxival?
Lehet, hogy BKV helyett inkább a taxit választanám, bár költségesebb, de nem kéne a sok fel lejártó, meg fel a villamosra, le a villamosról stb. Babakocsival vágnánk neki.
Viszont gyerekülés nélkül hogy tudnánk taxiban utazni? Úgy tudom nem kötelező, de akkor hogy szoktak utazni?
tényleg nem kötelező taxiban a gyerekülés. én ezzel nem értek egyet. azt most nem fejtem ki, hogy miért, mert nem ez a kérdés.
ennek ellenére már kényszerültem arra, hogy a másfél évesemmel taxiba üljünk, persze gyerekülés nélkül. a sofőr mögötti ülésen ültünk, a gyerek az ölemben és úgy kötöttem be magunkat.
köszönöm
érdekes, hogy ennyire nem foglalkoznak a taxitársaságok a gyerekekkel. Mindenhol a biztonságról hallani, ilyen olyan ABS meg légzsák, ilyen ülés olyan ülés, aztán bekötetlenül utazik pont a gyerek, persze a felnőttek be vannak kötve.
Jó hát ez van, akkor úgy fogunk utazni, illetve rákérdezek majd a taxitársaságnál, hátha.
Tudom régen is megoldották, de kevesebb autó volt, talán emiatt kevesebb baleset, vagy a fene tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!