11-12 honapos gyermek étrendjét le tudnád nekem irni?
éjjel és reggel szopizik,aztán 8-9 körül kenyér,stangli vagy perec,vajjal,sajttal,paprika/uborka/paradicsom épp mi van itthon,és igény szerint natur joghurt fél 1 pohárral.
1 körül ebédel főzelék szerűséget,de inkább párolt zöldséget,mert a kanállal még nem boldogul,és egyedül akar enni.de tegnap spenót volt,így azt kanállal kellett adnom.de ilyenkor mindig kap sajtot,májat vagy kenyérkét,amit tud egyedül enni mellé
szóval vmilyen zöldség hússal,ritkán túróstészta/pörkölt tésztával/lángos.Inkább,ha nagyszülőkhöz megyünk.
heti 1x van máj,1x rizs,2x tojás,tegnap tojást adtam a spenóthoz,1x hal
uzsonnára fél 5 felé gyümölcsöt kap,ha látom,h nassolna,vagy azt a hippes babakekszet kapja,vagy mazsolát,vagy kölesgolyót,ez főként a kocsiban jön jól.
Ha ünnep van és mi eszünk sütit eddig kapott babapudingot,most már karácsonykor adtam neki a sütikből
vacsorára 8 körül ugyanazt kapja,mint ebédre.
lefekvéskor megint szopizik.
csak teát vagy vizet iszik,3x kóstolt eddig narancslevet,de arra nem akarom rászoktatni,mert a fogmosás még nem az erőssége
13 hónapos volt karácsonykor
de nem vagyok benne biztos,h jól csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!