Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány kg-os volt a babád mikor...

Hány kg-os volt a babád mikor áttértél a 3-as méretü pelusrol a 4-esre? Mi pamperset használunk (kaptunk). most kb6kg a babam és 10 hetes. Vajon meddig lessz jo ez a méret?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt nem fogja neked senki megmondani mert mindenkinek másképp fejlődik a babája. lehet hogy hosszabb lehet hogy rövidebb ideig lesz jó mint a nagy átlagnak.
2009. nov. 30. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Én most vettem neki a pampers-ből 4+-osat. De csak véletlenül vettem azt,mert csak 4-eset akartam...

Nekünk most 7 kg a babánk,de már vágta a kis combikáját,azért gondoltam,hogy váltok...Ez a pelus 9-20 kg-ig jó. Hát kicsit nagy,de legalább nem vágja neki a kis lábát...:)

Üdv.,egy ma 4 hónapos kicsi lány anyuja:)

2009. nov. 30. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 hónapos volt tegnap, de még 3-as Pamperst használunk. 7330g, és 65 cm. Nem vágja sehol, nem szorítja, és még sosem folyt ki belőle semmi.
2009. nov. 30. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!
2009. nov. 30. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi 7 hónapos korában váltottunk akkor volt 7kiló.
2009. nov. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!