15 hónaposom egész nap járkálni akar kézenfogva. Ez a járás mennyire káros?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem szabad kézenfogva sétálni a babával, ha még egyedül nem tud járni. Picit elvan a játékaival, elmászkál négykézláb, de nagyrész az teszi ki a napunk hogy kézenfogva kell vele sétálni, ha nem megy vele valaki akkor jön a sírás. nagyon bak ha így sétálgatunk vele?2014. jan. 7. 15:23
11/13 anonim válasza:
Az én fiam azóta tornász. Ezek szerint az ő egyensúlyára nem hatott. A másik gyerekem már 3 évesen kétkerekű biciklizett. Nyilván minket kikerülnek az ilyen írott szabályok :) Milyen jó, hogy nem volt akkoriban internet:)
12/13 anonim válasza:
Lányomat soha nem vezettem és nem is fogtam a kezét, mégis ment 10,5 hónaposan. Fiamnak pedig kellett fogni a kezét, sőt itt bent már ment egyedül kint, pedig csak úgy ment, ha fogta a kezünket. Elmúlt 13 hónapos mire neki bátorodott Fiam járása sokkal stabilabb, mint a lányomé.
A bébikomp is káros, oda nem raktam őket. Szívem szerint én sem vezetgettem volna a fiam, de ő total más mint a lányom, egyébként soha nem ültettem , állítgattam őket.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. jan. 8. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!