Miért csinálja ezt az 1 éves fiam? Kb.2-3 hete, ha találkozunk valakivel, vagy jön hozzánk valaki (főleg nők) és egy kicsit is foglalkozik vele, le sem lehet vakarni róla a babámat.

Az én fiamat egy évesen a csinos fiatal lányoktól nem tudtam elrángatni... Vigyorgott rájuk, huncutkodott velük, én meg persze hanyagolva voltam. Mit mondjak, az én mosolyom se volt őszinte akkoriban...
Másfél évesen aztán eljött a "szégyenlős" korszaka, senki nem érhetett hozzá a családon kívül, mindenki elől elbújt.
Most 21 hónapos, és megtalálta a középutat: 10 percig tartózkodó, aztán kinyílik. Ha elbizonytalanodik, odaszalad hozzám.
A lányokkal is megváltozott, már nem minden szép lányt tüntet ki a figyelmével, csak néhányat, de azoknál beveti a szégyenlősséget, meg a huncutkodást is. :) Már előre rettegek, mi lesz később...
Kedves kérdező! Örülj neki, hogy ilyen nyitott kisfiad van! Hidd el, a legfontosabb ember az életében most is te vagy, de ő így ismerkedik a világgal! Lesz majd olyan, amikor megint csak veled akar majd lenni, ez természetes dolog, része a fejlődésének. Hidd el, ő nagyon is tisztában van vele, hogy belőled csak egy van, talán csak azt próbálgatja, hogy más ölelése is olyan jól esik-e, mint Anyáé...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!