Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt az 1 éves...

Miért csinálja ezt az 1 éves fiam? Kb.2-3 hete, ha találkozunk valakivel, vagy jön hozzánk valaki (főleg nők) és egy kicsit is foglalkozik vele, le sem lehet vakarni róla a babámat.

Figyelt kérdés
Két napja séta közben kézbe vette egy ismerős, dajkálgatta egy kicsit, a fiam pedig keservesen sírni kezdett, amikor átvettem tőle, vissza akart menni az ismerős kezébe. Ugyanezt csinálta tegnap is, amikor a nagymama indult haza tőlünk, az én kezemben nem akart maradni, folyton a nagymamába csimpaszkodott. Mi a baja velem? Egyébként, ha kettesben vagyunk, nincs semmi gond, nem utasítja el az ölelésem, néha ő is bújik hozzám. Miért ragaszkodik bárki máshoz jobban, mint hozzám?
2009. nov. 30. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj nincs veled,csak egyszerűen más,amit kap,mint ami veled van,de ez nem baj.szereti az embereket,mindenki másképp foglakozik vele,mindenki máshogy beszél hozzá és ez tetszik neki.kicsit próbálj meg örülni neki,hogy le tud rólad szakadni,ez késöbb még nagyon megkönnyitheti a helyzeted.
2009. nov. 30. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs veled baja!NEm kell kongatni a vészharangot...gondolom a nap 24 órájában te vagy vele, ha találkoztok mással, nagyival vagy apával, akkor ő az újdonság, hiszen te mindig ott vagy.
2009. nov. 30. 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is az újdonság, a változás miatt, hisz amúgy mindig veled van. Az én lányom is csinálja néha anyuval, vagy a hugommal. Kicsit nekem is rossz érzés is, de érthető.Ő is egy éves múlt. Úgy látszik a korral jár.
2009. dec. 1. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
jaj, ne is mond, 16hós kisfiam is ,ha jön valaki én hozzá se szólhatok.hozá se érhetek :(
2009. dec. 1. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki hogy nem fél másoktól. Ne akard kisajátitani magadnak,ne arról az oldalról nézd hogy Tged nem szeret,hanem hogy másokat IS szeret.
2009. dec. 1. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én fiamat egy évesen a csinos fiatal lányoktól nem tudtam elrángatni... Vigyorgott rájuk, huncutkodott velük, én meg persze hanyagolva voltam. Mit mondjak, az én mosolyom se volt őszinte akkoriban...

Másfél évesen aztán eljött a "szégyenlős" korszaka, senki nem érhetett hozzá a családon kívül, mindenki elől elbújt.

Most 21 hónapos, és megtalálta a középutat: 10 percig tartózkodó, aztán kinyílik. Ha elbizonytalanodik, odaszalad hozzám.

A lányokkal is megváltozott, már nem minden szép lányt tüntet ki a figyelmével, csak néhányat, de azoknál beveti a szégyenlősséget, meg a huncutkodást is. :) Már előre rettegek, mi lesz később...

Kedves kérdező! Örülj neki, hogy ilyen nyitott kisfiad van! Hidd el, a legfontosabb ember az életében most is te vagy, de ő így ismerkedik a világgal! Lesz majd olyan, amikor megint csak veled akar majd lenni, ez természetes dolog, része a fejlődésének. Hidd el, ő nagyon is tisztában van vele, hogy belőled csak egy van, talán csak azt próbálgatja, hogy más ölelése is olyan jól esik-e, mint Anyáé...

2009. dec. 1. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Az unokahúgomat meg le sem lehetett vakarni a másik sógoromról...imádta a fiúkat...mindig az ő ölünkben ücsörgött és imádott velük játszani meg puszilgatni őket!A másik nem...ezt érzik ők,és nincs vele baj...csak érzi már a különbséget!:D
2009. dec. 2. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!