Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nálunk van a légzésfigyel...

Csak nálunk van a légzésfigyelő a matrac fölött, tehát közvetlenül rajta fekszik 8 hónapos kislányom vagy a matrac alatt használjátok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem régi típus van, több, mint 10 éves, nem is működik, ha a matrac alatt van, így a matarac felett használtuk, csak a lepedő volt a baba és a légzésfigyelő között.

De ha új , mostani készüléked van, működnie kell a matrac alatt is, és ott sokkal biztonságosabb, egészségesebb is, tehát akkor tedd oda!

2009. nov. 29. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:

nekünk angel care van és a matrac alatt

elég kényelmetlen lehet azon feküdni

2009. nov. 29. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Angel Care van és természetesen a matrac alatt. Szegény babucid gerincének nem tesz túl jót ha pont rajta fekszik. Tedd a matrac alá.
2009. nov. 29. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Matrac alatt.
2009. nov. 29. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:

A miénk is a matrac alatt van. Angel Care.

Nyáron nem itthon aludtunk, átalakítás miatt. A kisbabánk a járókájában aludt ezidő alatt és a légzésfigyelőjét is használni akartuk.A járókában viszont nem volt matrac ugyebár. Még egy vastag pléden is átérződött a nyomata, így egy nagy kemény kartonlapot tettünk a pléd alá. Így nagyszerű fekhelye lett és a légzésfigyelő is működhetett.

Szerintem is tedd matrac alá.

2009. nov. 29. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Angel Care .Matrac alatt.Fölé nem raknám.Hogy lehet azon aludni szegénykének.
2009. nov. 29. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
8 hónapig így altattad????
2009. nov. 29. 22:55
 8/9 anonim ***** válasza:
amúgy a leírásban meg ott van hogy kell használni... hogy is gondolhattad hogy jó lesz ha azon fekszik.. szegény gyerek
2009. nov. 30. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
nem hiszem hogy bármi baja lenne tőle, hogy azon altattad. de én is matrac alá rakom, mondjuk nekem mindenhogy lemászik róla a 8 hónaposom, erősen fontolgatom a kiiktatását. egyszerűen mindig megtalálja azt a helyet, ahol nem mér, egy 60*120-as területet meg nem tudok levédeni.
2009. nov. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!