Nálunk az volt a terv, hogy először kisfiú, utána kislány, 3. babánál teljesen mindegy volt. Ő is kislány lett, így a csajoknak van erős, okos bátyjuk, aki megvédi Őket mindentől. :)
2014. jan. 6. 08:22
12/23 anonim válasza:
3fiam van, és elsőre mindegy volt, másodikra hajlottam a fiu fele, harmadikra meg már nagyon bennem volt, hogy bárcsak fiu lenne- és nagyon örültem, hogy az lett!! De egyébként ugyanúgy örültem volna egy kislánynak is, ha 3lányom lenne, vagy vegyesen lennének akkor is nagyon örülnék.
Teljsen mindegy milyen neműek, tényleg a lényeg, hogy egyészségesek legyenek!! :)
2014. jan. 6. 10:11
13/23 anonim válasza:
Nem. kislányra számítottam, azt is vártam. El is voltam kenődve mikor az Uh-n szépen kirajzolódott a fütyi. Azóta már 2 éves, én pedig majdhogynem örülök, hogy nem kell babázni. Belejöttem az autózásba meg a legozásba. Csak az zavar hogy néha sokkal nehezebb neki ruhát taláni mint kislánya. 20 hetesen bevéreztem egyszer. Akkor pedig főleg nem érdekelt a gyerek neme, csak az, hogy élve megússza.
Szóval eddig a fiam a legnagyobb szerelmem.
2014. jan. 6. 11:15
14/23 anonim válasza:
Én mindig egy kis Bencét szerettem volna! Így is álltunk neki! sikerült! Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy tényleg fiú! Három uh-n is rákérdeztem!
2014. jan. 6. 12:15
15/23 anonim válasza:
mondjuk rá, hogy igen és igen. Mindkettő kislány. De ha kisfiú lett volna, akkor sem lett volna semmi gond. De kislány a mindenem és lányos anyuka is vagyok szerintem
2014. jan. 6. 18:47
16/23 anonim válasza:
Két fiam van, a másodikat lánynak vártuk (csak hogy mindkét nemet megtapasztalhassuk), de ez a vágyam nem teljesült. Természetesen ma már a kisebbik fiamat sem adnám 25 lányért, és harmadik babát sem tervezünk.
2014. jan. 7. 12:20
17/23 anonim válasza:
Igen is meg nem is :-) kislányt szerettem volna,de valahogy tudat alatt éreztem,hogy fiú. Mindig fiú volt az álmaimban és egyáltalán nem ütött szíven,amikor közölték,hogy kisfiú. Ha a második lány lesz,akkor lesz egy erős,védelmező bátyója,ha pedig kukacos,akkor (remélem) egy társ a csínytevésben és 3 pasi fog vigyázni rám :-) persze,örülnék,ha lány lenne,kíváncsi lennék,hogy milyen lányt "tudunk csinálni",szeretnék hajat fésülgetni és fodrász alany lenni :-D de ugyanúgy élvezem a mostani autózásokat,vonat-imádatot,vagányságot,fülig szerelmes vagyok.
2014. febr. 9. 19:31
18/23 anonim válasza:
Igen, elsőre lányt szerettünk volna,másodikra fiút. Így is lett. Nagyon szerencsésnek érzem magam.
2014. febr. 9. 19:38
19/23 anonim válasza:
Én már babára vágytam nagyon 2 év próbálkozás után, úgyhogy úgy voltunk vele, bármit ad a Jóisten, az tökéletes lesz. Kisfiú van a pocakban, mikor megtudtuk a 18. héten hogy fütyis, apukája végtelenül boldog volt, én is, de nekem még akkor is csak az számított, hogy mindene megvan :)
2014. febr. 9. 20:13
20/23 anonim válasza:
Ez összetett dolog nálam. Mindig -egész kisgyerekkoromtól fogva - úgy képzeltem el magam felnőttnek, hogy van egy lányom és egy fiam. Ezt tényként kezeltem. Aztán felnőttem és tervezni kezdtük a babát, és nem bírtam már csak kislányt elképzelni magamnak. Nagyon vágytam egy kislányra. Meg is született és annyira jó volt, hogy méginkább csak lányra vágytam másodiknak is. Az utolsó pillanatig reménykedtem az UH alatt, aztán el kellett fogadnom a tényt, hogy fiam lesz. Bevallom, 1-2 napig emésztettem, de most már nagyon örülök neki. Ez így lett jó és teljes. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!