Ti el mernétek menni egy 14-15 hónapos gyermek mellől dolgozni úgy, hogy az apuka maradna otthon a kicsivel?
Figyelt kérdés
A párom egyéni vállalkozó, otthon dolgozik,viszont elég rossz anyagi helyzetbe kerültünk,viszont ha én elmennék dolgozni a Gyed Extra bevezetése miatt így sokkal jobban járnánk.Bölcsődébe nem tudom, hogy felvennék-e gondolom várni is kell, viszont nem szeretnénk több hónapot várni.Ő olyan munkát végez, hogy nem gond ha itthon marad,ráadásul segítség is lenne, nagymama,sógornő,aki szintén Gyes-en van) pár utcányira van.Néhány hónapra gondoltunk,amíg kifizetjük a plusz adósságokat és kitaláljuk hogyan tovább.Esetleg volt valaki hasonló helyzetben?2014. jan. 4. 17:22
1/22 anonim válasza:
Mármint úgy érted, hogy bíznék-e abban, hogy a férjem normálisan ellátja a gyereket? Mert akkor a válaszom igen, teljesen nyugodt lennék felőle. (Az más kérdés, hogy nem lennék boldog a helyzettől.)
2/22 anonim válasza:
A szükség nagy úr. Mivel már nem annyira pici gyerkőcről van szó, és el vannak nagyon jól, el tudja látni akkor nyugodtan. Nem idegenre bízod, hanem az apukájára.
3/22 A kérdező kommentje:
Boldog én sem vagyok a helyzettől nyilván,de jelenleg nem tudunk jobbat.Igen arra lennék kíváncsi, hogy kiveszi-e a párotok annyira a részét a baba körüli teendőkből,hogy nai 8 órán keresztül ellátja, ahogy kell?
2014. jan. 4. 17:28
4/22 anonim válasza:
1-es vagyok. Nálunk sokkal kisebb korban sem lett volna gond. Akár újszülöttként is rábízhattam volna. Mindig 100%-osan el tudta látni. Most is elvitte játszóházba a 17 hónapos lányunkat, hogy én tudjak egy kicsit tanulni. (amúgy tényleg azt csinálom, csak pihenek pár percet)
5/22 anonim válasza:
Miért gondolják azt a nők, hogy a férfiak nem tudják ellátni a gyereket ?
6/22 anonim válasza:
Sokszor 2 gyerekkel is itthon hagyom, úgy hogy a pici 4 hónapos, a nagy 4 éves.
Megbízók benne, meg tudja etetni, el tudja ronthatni...
A tiéd már nem pici baba, n hinnem hogy gondot okozna a párodnak.
7/22 anonim válasza:
Nem gondolom,hogy nem tudják ellátni, csak őszintén szólva anyaként kicsit rossz érzés, hiszen nekem lenne az elsődleges feladatom.Csak kíváncsi lennék, hogy másoknál hogyan működött, a baba és az apa hogy viselték és persze az anyák...
8/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A saját párodat csak te ismered, mi nem. Az hogy a mi párunk mennyit foglalkozik a kicsivel, az a te döntésedet nem könnyíti meg. Ha elég odaadó apuka, és egy kis "tréninggel" be tudod tanítani, hogy mikor mit kell pontosan csinálnia, akkor nyugodtan vállalj pár hónap munkát. A kicsinek sem rossz, ha apukával is eltölt egy huzamosabb időt, szerintem a kettejük kapcsolatára is jó hatással lenne.
9/22 anonim válasza:
én is ilyen tájt megyek vissza csak annyi különbséggel hogy én anyósomra fogom bízni a babát most 8,5hónapos és nagyon jól el tudja látni :)
10/22 anonim válasza:
igen,rá merném-de azért bemennék a bölcsibe és rákérdeznék,hátha mégis felveszik.ha nem is most-akkor félév múlva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!