Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudhatom, hogy megfelel...

Honnan tudhatom, hogy megfelelő mennyiséget eszik a babám egy nap? 1 hós anyatejes

Figyelt kérdés
Azt mondják nem jo ha mindig méregetem szopi előtt és után is, igy nem szoktam, meg el is felejtem sokszor :)
2009. nov. 29. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nyugodt és jókat alszik akkor biztos hogy jóllakott! Ha éhes lesz úgyis sirni fog...Mikor az én kislányom/4 hónapos volt/óránként evett volna akkor tudtam hogy már nem elég a tejem számára!
2009. nov. 29. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van!Ha nyugodtan alszik, és látod rajta hogy kiegyensúlyozott, akkor eleget eszik!Ha éhes maradna, úgy is jelzi!

Nekem nincs mérlegem, így sosem mértem!Butaságnak tartom, csak összezavarja az anyukákat!

2009. nov. 29. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van napi 3-5 kakis pelusa, tud 3 órát egyhuzamban aludni, és ha ébren van, vannak nyugodt percei, mikor csak nézelődik. Meg látod úgyis, hogy telt a bőre, vagy petyhüdt, ráncos.....kitolja a cicit evés után és elalszik.
2009. nov. 29. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nyugodt, boldog, látszik rajta, hogy hízik, fejlődik és van napi 5-6 nedves pelenkája akkor minden oké vele.

Nem kell mindig görcsösen méregetni semmi értelme!

10 hónapos kisfiú anyukája

2009. nov. 29. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!