Honnan tudhatom, hogy megfelelő mennyiséget eszik a babám egy nap? 1 hós anyatejes
Figyelt kérdés
Azt mondják nem jo ha mindig méregetem szopi előtt és után is, igy nem szoktam, meg el is felejtem sokszor :)2009. nov. 29. 14:22
1/4 anonim válasza:
Ha nyugodt és jókat alszik akkor biztos hogy jóllakott! Ha éhes lesz úgyis sirni fog...Mikor az én kislányom/4 hónapos volt/óránként evett volna akkor tudtam hogy már nem elég a tejem számára!
2/4 anonim válasza:
Így van!Ha nyugodtan alszik, és látod rajta hogy kiegyensúlyozott, akkor eleget eszik!Ha éhes maradna, úgy is jelzi!
Nekem nincs mérlegem, így sosem mértem!Butaságnak tartom, csak összezavarja az anyukákat!
3/4 anonim válasza:
Ha van napi 3-5 kakis pelusa, tud 3 órát egyhuzamban aludni, és ha ébren van, vannak nyugodt percei, mikor csak nézelődik. Meg látod úgyis, hogy telt a bőre, vagy petyhüdt, ráncos.....kitolja a cicit evés után és elalszik.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ha nyugodt, boldog, látszik rajta, hogy hízik, fejlődik és van napi 5-6 nedves pelenkája akkor minden oké vele.
Nem kell mindig görcsösen méregetni semmi értelme!
10 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!