Most készülünk ágyat venni a kismanónknak, ezért kérdezem, hogy milyen matracot érdemes venni?
Figyelt kérdés
A kókuszmatrac nem jött be. Eddig a kiságyba az volt neki, de én sem szerettem annyira, meg ő sem szívesen alszik rajta. Szerintetek sima szivacs jó?2014. jan. 2. 16:43
1/9 anonim válasza:
Menj el egy orvoshoz.
Manók csak a mesékben léteznek.
2/9 anonim válasza:
Milyen manóról van szó? Óvodás vagy?
3/9 anonim válasza:
Nekünk szivacsmatrac van, mosható a huzat - nálam ez volt a fő kritérium, és volt 1-2 baleset, akkor sec-perc alatt megszáradt. A gyerek nagyon szert rajta aludni, nem deformálódik, és nem is túl puha. Szerintem a hamarosan megszülető kistesónak is ilyet veszünk.
4/9 anonim válasza:
Én valami memóriahabosat vennék, mondjuk cardo-t.
5/9 anonim válasza:
Elég sz@r, ha manót szültél és nem gyereket.
6/9 anonim válasza:
A szivacsmatrac nem támasztja megfelelően a vázrendszert. A lányom sem aludt a kókuszon, úgyhogy memory matracot vettünk.
7/9 anonim válasza:
Hideghab-matracot. Az a szivacsmatrac korszerű változata. Kényelmes, jól alátámaszt.
8/9 anonim válasza:
Nagyfiam 3,5 évig aludt sima szivacsmatracon,szerette.
9/9 A kérdező kommentje:
Bunkók kíméljenek! A többieknek köszi a normális választ!
2014. jan. 2. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!