Azt vettem észre ha nagyon izgatott és ha a hátán fekszik, akkor a két kezeit felemeli a feje mellé vagy elé és remeg. Valami baja van a kisfiunknak?
Figyelt kérdés
Kezeit behajlítva tartja,lábait megfeszíti,és sokszor olyan arcot vág mint aki direkt nem vesz levegőt.
Mintha cukkolná föl magát. Nem értem és nem láttam még ilyet babánál?!
2008. júl. 15. 15:31
1/3 A kérdező kommentje:
Ja 8hónapos!
2008. júl. 15. 15:32
2/3 anonim válasza:
Nekem valami hasonlót csinál,amikor örül valaminek,vagy nagyon koncentrál valamire. Jár keze lába .Olyan kis hörcsög pofija lesz. Igaz az én kisfiam még csak 4 hónapos lesz.
Nem tudom milyen sűrűn csinálja de hogyha nagyon aggaszt nézesd meg a dokival .
Biztos ami biztos.
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is ugyanezt csinálja,6 hónapos,kb.két hete kezdte,először egy kicsit én is furának tartottam.Olyan mintha durcás lenne,még a fejecskéje is bevörösödik,úgy erőlködik néha,van amikor kurjangat is hozzá.Szerintem ez normális,bár még én sem kérdeztem orvost,vagy védőnőt ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!