1,5éves vagy annál idősebb babák anyukáit kérdezem? .
Kisfiam 22hónapos most.
Este 8körül fürdik, fürdés után megkapja a 2dl tejitalt cumisüvegben, amit vagy a kanapén, vagy az ölemben megiszik, utána kap egy cumit és egy nagy cuppanóst az arcára és rakom be a kiságyába, betakarom, elköszönök tőle, és kijövök a szobájából. EGyedül alszik el, reggel fél8-8ig alszik egy nyekkenés nélkül.
Nálunk ez azóta így van - szinte, hogy hazahoztuk a kórházból. Újszülött korától mindig fél8-8között fürdettük, utána evett és ment aludni. Kb 2hétig velünk aludt, mert úgy éreztem őt biztonságban, de utána beraktuk a kiságyába és ott is aludt. Először 2hetes és 1napos volt, mikor az esti 8órás kaja után reggel 6kor kelt legközelebb. De 5hetes korára már stabilan átaludta az éjszakákat.
Ringatni csak magam miatt szoktam őt- a mai napig. :))
ÉN ezt az esti menetet nagyon figyelem, akárhol vagyunk, vendégségben, kirándulunk, vagy nálunk van valaki, a pici akkor is megy fél 8után fürdeni és aludni.
2 éves kisfiú, általában 8 körúl fürdik, aztán cicin alszik el olyan 9 körül (fürdés után közvetlenúl fekszünk le az ágyába).
Off: csodálom, hogy még nem járt erre kedves megrögzött "már nem baba" hozzászólónk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!