Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes kisfiamnak tegnap...

4 hetes kisfiamnak tegnap este alvadt vérdarabot és egy kis véres részt találtam a székletében, nagyon megijedtem, vkinek volt hasonló?

Figyelt kérdés
Aznap nem volt széklete ahogy mindig, csak délutánra, és akkor. A dokinőm megnyugtatott hogy előfordulhat, ha nem rendszeres nem nagy baj. Azóta már volt ismét széklet, de hál istennek abban nem volt már semmi.
2009. nov. 28. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szia!a melled nem sebes?A kislányom az én sebes mellemből szívott a tejcsivel együtt vért!rohantam a dokihoz mikor alvadt vért hányt ki a büfinél...gondolhatod!Aztán megnéztem a mellem és tényleg az volt a bibi!Remélem ez lehet a gond:)
2009. nov. 29. 11:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Milupa HA-s tápszert kap, remélem nem lesz tejfehérje érzékeny, tegnapelőtt volt ez a véres kaki, és azóta rendben van a széklete. Illetve elég híg néha és nagyobb mennyiség egyszerre, de vér nincs már benne. Naponta max kétszer van kaki.

Az első héten, mikor szoptattam kisebesedett, és nálunk is volt, hogy véreset büfizett, hát gondolhatjátok hogy kivoltam én is, de most már régóta rendben van a mellem, tehát attól biztosan nem fordulhatott most elő.

Tényleg remélem hogy más tünet nem lesz, és csak ez az egy alkalom volt. De figyelek mindenképp.

2009. nov. 29. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!