Hogy tetszenek ezek a nevek?
Lány nevek: Lea, Alessa, Alexa
Fiú név: Alex
A Lea az biztos, ha lányunk lesz. Valahogy rájöttem pár éve, hogy tetszik egy-egy főhősnő neve.
Első lányom neve Lara Fanni. A Fanni nagyon nagyon régen megvolt már. A Lara meg úgy jött, hogy nekem a Lora tetszett a farm ahol élünkből, a férjemnek viszont Lara Croft jött be:D Így a 2. névről ő dönött és úgy voltam vele, hogy egy betű különbség nem baj. Ma már el se tudnám képzelni, hogy Lora lehetett volna.
A Lea pedig a star wars-ból jött. Nagyon megtetszett a hercegnő neve, de mondta párom, hogy magyarosabb formában jöhet csak szóba (Nem magyarban élünk, az anyakönyvezhetőség nem lenne gond). A második néven vacillálunk. Valahogy egy ideje tetszik az Alex-Alexa páros, viszont páromnak Alessa jobban tetszik a silent hill-ből. Igazából nem tudom eldönteni, melyik tetszik jobban a Lea mellé. Lea lenne az első név. Lea Alessa vagy Lea Alexa lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!