Most mihez kezdjek?
Az a legnagyobb problémád, hogy nem akarod, hogy a gyerekedből vidéki ember legyen?????
Kérdező te hány éves vagy? Mi a végzettséged? Dolgoztál szülés előtt?
Lehet, hogy vidéki emberként különb lenne, mint városiként, főleg ha Pesten élsz.
Az meg nem nagyon valószínű, hogy egy pici babával visszavesznek dolgozni: Kire bízod a babát, ha beteg lesz? A mai munkáltatók nem díjazzák a gyerek miatti hiányzásokat.
Beszéljétek meg a gondjaitokat.
Mi a férjemmel összetartozunk, 2 test, 1 lélek vagyunk, soha fel se merülne egyikünkben sem, hogyha az egyikünknek el kellene költöznie valahová, a másikunk ne menne vele, legyen az akár a leglepusztultabb putri, vagy egy lakatlan bozótos erdő.
Hozzáteszem azt is, hogy mi nagyvárosban élünk albérletben és 3-an kisbabával havi 105 ezerből kell kijönnünk.
Szegényen, de boldogan élünk.
Azért írtam a saját példám, hogy ez az igaz szeretet, valódi PÁRkapcsolat.
Ha valóban lesz---rta a lányát karácsonykor, akkor én is elgondolkodnék, kell-e ilyen apa nekünk. Ugyanakkor az elég fura számomra, ahogy a vidékről írtál és mivel annyira durva módon tetted, elgondolkodtam azon is, hogy vajon mi is a valódi helyzet, lehet, hogy nem is olyan sz---r ember a párod, hanem veled van baj?
Mindenesetre: Kecskemét környéke nem egy cigányputri, ismerem elég jól. Igen, a környező falvak picik, de Kecskemét mindenhonnan könnyen elérhető. És ott van bölcsi is. Meg ott, az általad annyira lesajnált vidéken még akár egy kedves szomszéd nénit is találsz, aki örömmel vigyáz néhány forintért a kislányodra, de olyan is van, aki akár ingyen is.... Ugye nem gondolod, hogy Budapesten kívül nincs élet?
Én mindenesetre sokkal jobban aggódnék a gyerekem jövőjén Pesten, mint vidéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!