Nem lehet éhes, mégis eszik éjszaka, hogy szoktassam le? Kisfiam 1 éves, még soha nem aludta át az éjszakát.
nagyon köszönöm!
megpróbálom!
:)
Nincs mit.. :) Próbálgasd minden nap (persze legyen kéznél készenlétben a tápi is), előbb-utóbb lesz az ügyben valami változás :) Ha csak hetek múlva, akkor hetek múlva. :) Nálunk is egy hónap volt kb., mire megszokta, hogy éjjel az üvegben nem táp van, hanem tea. Én is bevittem mindkettőt, eleinte nem tudtam átverni, de egyre többször próbálkoztam, aztán végül sikerült. Azóta már nem is viszem be a tápszert a szobába, csak a teát :)
Tarts ki!!!! :)
Szia!
Az én 18 hós fiam(aki már tényleg mindent eszik), hajnalban, 4-5 felé kér tejet. Ha fejem tetejére állok, akkor sem alszik vissza nélküle. De van hogy ettől sem:)5kor felébred és indul a nap. Nagy bánatomra...
Sosem gondoltam volna hogy ennyi idősen így lesz, már 1 évesen le akartam szoktatni de nem megy...
Gondolom nem voltam nagy vigasz:)
Sajnos mi sem vagyunk a "már 2 hósan végigaludta az éjjelt" kategória.
Hú utolsó hát neked sem lehet könnyű....
megpróbálom ma éjjel csak megitatni, mondjuk nálunk nehezíti a helyzetet egy picit, hogy a kisfiam a vizen kívül semmit nem iszik meg, így a tea kilőve, de hátha elfogadja a vizet....
köszönöm a válaszokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!