3 hónapos babátok mennyit szopizza az ujját?
Sziasztok!
Kislányom 3 hónapos és nem nagyon fogadja el a cumit, viszont az ujja az egyik legjobb barátja:) De nagyon sokat van a szájába. VAgy az ujja vagy a keze. Ez normális? Néha van olyan is hogy befejezi a cicit -és biztos eleget evett-, elfordul és már kapja is be az ajjacskáját. Nálatok is van/volt ilyen?
köszi
Nálunk is uez van és tutira nem éhes! Nekem azt mondták itt, hogy "csak" felfedezte az öklét. Van amikor egyszerre gyömöszölné be mindkettőt, elég mókás! :-)
11,5 hetes Nagylány anyukája
11.5 hetes nagyfiam ugyanígy csinál. Én azt vettem észre, hogy fáradt, amikor szopi után tűri be az öklét/ujjait. Gondolom altatná magát, pedig ő cumizik is. Újabban a cumit kiszedi és tolja be a kezét, de azzal még nem tud cumizni, ezért felhergeli magát :(.
Most jönnek rá, mire való a kezecskéjük.
Az én - lassan 4 hónapos - kislányom is néha már cici után is benyomja az öklét a kis szájába, közben néz rám, és mosolyog. :)
Szerintem nem éhes.
Szerintem nem is gond. Van aki azt is mondja erre, hogy belül már készül a kis fogacska, és azért rágja az öklét, ujjait.
Szia!
Mi 4 hónaposak vagyunk.Eddig nagy cumis olt a lányom,el se lehetett tőle venni.3 és fél hónaposan elkezdett fogzani(sajnos nem törte át az ínyét még most sem a foga)és nem kellett neki többet a cumi csak az ujja.Állandóan a szájában van,ébredés után is a pihenőszékében a játszószőnyegen és persze elalváskor is.Nekem azt mondta a védőnő,hogy ez ebben a korban normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!