HA feláll a babátok a kiságyban, meddig ér neki a rács? FÉLEK! Van másoknak is ilyen kiságyuk? L ink l ent.
Nem lehet lejjebb engedni. Fúratni akartam, lentebb lyukakat, de nem lehet. Félek, hogy egyszer valahogyan átesik, a melléig ér a rács teteje.
Félek, hogy egyszer valahogyan átesik, a melléig ér a rács teteje.
szóval nálunk az ágy 55 cm, a lányom 77 (22 cm a különbség), nálatok az ágy 43 cm, a kicsi 67 cm (24 cm a különbség), azaz kettő cm-rel van lentebb az én lányom... ez nem nagy különbség.. :)
lehet, hogy az enyémnek mégsem a szájáig ér az ágy??? most elbizonytalanodtam... csak hát mindig rágja a szélét.. Na ha felébred, belerakom és megnézem meddig ér neki.. de szerintem nem kell aggódnod, nem hinném, hogy kiesik belőle.
Na igen, de ha egy kicsit nő akkor gondok lesznek...
Sürgősen hínom kell egy asztalost, hátha tud valamit tenni.
Szia!
Félelmed jogos. Totál ugyanilyen kiságyunk van, a kisfiam 14 hós, 86 cm magas, mellkasáig ér a rács. Épp a múlt héten zúgott ki a kiságyból...:-((( Szerencsére nem lett semmi baja, de nagyon nagy baj lehetett volna belőle! Nálunk apa kivette a fiókokat és lejjebb fúrt lyukakat és kb. 10 cm-t nyertünk, de ez se lesz sokáig biztonságos...
szia,
55 cm a matrac és a rács teteje közt a távolság nálunk, legalsó fokozat, fiam egy éves 78 cm. Kb. másfél hónapja majdnem előre esett belőle, ahogy ugrált az ágyban. Azóta leszedtük a külső rácsot, a matrac lekerült a földre. Nekünk hagyományos kiságyunk van, a földtől kb. 20 cm-re felfelé légüres, tehát ott csak a négy láb volt. Így a lábak közé vágattunk bútorlapot. a másik három oldali rács maradt, elől pedig ez a 20 cm-es "kigurulásgátló" van, amin ki tud jönni. Hátránya, hogy ki is jön, éjfélkor rendszerint megjelenik az ágyunk mellett és onnantól velem akar aludni. Mivel a rács leszedése előtt nem tanítottam meg egyedül aludni, csak kézbe, ringatva, így ma már esélyem sincs, mivel nem marad meg ébren agy ágyban, csak miután elaludt a kezemben, teszem le.
Szerintem jogos a félelmed, én láttam az én fiamat majdnem előre esni. És ehhez nem kell hogy a lábát felhúzza, azt nem is tudná, egyszerűen átbillenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!