Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babáitok miket...

6 hónapos babáitok miket csinál? Mennyit nőtt a születéséhez képest?

Figyelt kérdés
Miket eszik? Mászik? Felül? Miket csinál egész nap? Éjszakák? Szopik és egyéb kaják? Mindenre kíváncsi lennék, mert nem ismerek senkit akinek lenne hasonló korú gyermeke és kíváncsi vagyok, hogy kinek miket csinál a babája.
2009. nov. 27. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam 3850gr és 51cm-rel született, most 66cm és 7400gr. Tápszerese. Már egy étkezést kiváltottunk, ebédre főzeléket eszik. Tizóraira meg uzsira gyümölcsöt. Éjszaka 2 hónapos kora óta nem kel fel, bár most volt pár nyugtalan éjszaka, mert most jött ki az első 2 fogacska. Hasról hátra és vissza szépen forog, kúszni még nem kúszik, bár nagyon próbálgat. Imád körbe-körbe forogni. 2 napja magátol ül, persze még nem sokat. Sokat szeret ölben lenni, egész nap elviselné, de igyekszem nem mindig felvenni. Most épp a szőnyegen játszik. Imád sikitozni, visítani, nagyon élvezi a hangját. Aludni nem sokat alszik max 3x30perc. Te babaád miket csinál?
2009. nov. 27. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Lányom 6 hómaposan ült fel és rá egy hétre felállt. Forgott és kúszott.

6 honapos koráig anyatejet evett,akkor kezdtük ababkajákat.

3,95 kilóval és 56 centivel született, 6 hónaposan 6810 gramm és 72 cm volt.

2009. nov. 27. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Nekem kisfiam van, 3830 grammal és 52 centivel született.Most 8380gramm és 72 centi volt szerdán. 24-én volt 6 hónapos. Ő naponta olyan 300gramm főzeléket eszik, ez 1,5 étkezésnyi. Anyatejet kap, szopik. Nagyon szeret enni.

Ő forog hasról-hátra és vissza. Már egyre ügyesebben kúszik és próbálkozik a mászással is ami nem mindig megy neki. Ülni még csak támaszkodva tud. Az éjszakát 8 hetes kora óta átalussza. Egy fogacskája jött ki, de az is még csak épphogy látszik. Ügyesen fogja a tárgyakat, sokat nevet és jól elvan egyedül is, de szeret velünk játszani. Minden érdekli. Naponta kétszer alszik, délelőtt egy órát. Délután pedig másfél-két órát.

2009. nov. 27. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!