Lányos anyukák tudtátok? Segithetek?
Figyelt kérdés
Egyszer itt olvastam,hogy a kislányok,hüvely bemenete "összenőhet"a sok kenőcs miatt.Hát jot nevettem rajta,és igaz.Unokahugommal ez történt.Egy kis hártya képződött rajta,az orvos mondta ma ő volt az 5.aki ezzel a problémával volt.2009. nov. 26. 22:27
11/15 anonim válasza:
Hűűűű. Köszi a segítő szándékot, erről nem is tudtam... Csak keljen fel a picur... azonnal körbenézek a palusban.
Én is kérdeznék: akkor hogy kell helyesen bekrémezni, hogy ne legyen baj?????????
12/15 A kérdező kommentje:
23:06-os,szerintem nézesd meg,a szűzhártya nem látszik.Nem vágták szét az unokahugomnak,hanem 3szor ülőfürdőztetni kell+kaptak kenöcsőt és azt mondták majd magátol felpuhul és szétválik.
Utolsó válaszolónak nekem azt mondta a doki,hogy elég egy kicsit kenni a farpofákra,meg egy kicsit a szeméremdombra,nem kell kimázolni.
2009. nov. 29. 10:02
13/15 anonim válasza:
velem is ez történt, igaz már 30 éve..
Egy kis bemetszés.. anyukám szerint 5 perc volt, én nem emlékszem:)
14/15 anonim válasza:
2009-11-28 23:06 -os vagyok, voltunk orvosnál, és nem tévedtem, bizony a szűzhártyája látszik, ugyanis ellentétben a véleményetekkel, a szűzhártya igenis a hüvelybemeneten van, nem teljesen belül, így látható, csak szerintem sokan nem is tudják, hogy a hüvelybemenetet körülvevő kis bőrredő a szűzhártya. Ettől függetlenül valóban van egy kis gondunk vele, van egy kis hártya, ami kettéosztja a szűzhártyáját, így olyan, mintha kér lyuk lenne rajta. De nem nagy gond, azt mondta a doki, ha kamaszkorában esetleg tamponfelhelyezésnél vagy egyéb hasonló dolognál gondot okoz, akkor ezt kettéválasztják egy kis műtéttel. De ez amúgy nálunk veleszületett dolog.
15/15 anonim válasza:
Sajnos tudtam, hogy van ilyen, éppen ezért én nem is kenegettem a punciját a picinek, csk a popóját. Úgy született a kicsi, hogy azt mondta a védőnő nagyon elől van a szűzhártyája. Na most 5 hónapos és már nem szűzhártyának mondja, hanem genetikus összenövésnek, de a hüvely mégis látszik még és nyílt, de a hüvel és az ánusz között van ez a hártyás vmi. Most nagyon várom a háziorvos véleményét is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!