H1N1 kontra mikulásünnepség. Mentek közösségbe a vírus miatt?
Boltba muszáj mennünk, meg ide-oda ügyintézni, mivel nem tudom kire hagyni.
De minden más esetben kerülöm a tömeget - ám ezt általánosságban a vírusok miatt teszem, nem csak a H1N1 miatt.
1 hónapja beoltattam a gyerekeimet, így már nem kell félnünk, tehát MEGYÜNK! :D
Ha nem lennének beoltva, akkor természetesen nem vinném őket nagyobb tömegbe és bevallom nagyon félnék, mikor kapják el a vírust... Pont ezért oltattuk be magunkat és a gyerekeinket is!
A H1N1-pánik egy erős túllihegés, szerintem ha nem kap el egy gyerek pár nyavaját, sosem erősödik meg az immunrendszere. (Én a sajátjaimat engedem mindenfelé, sosincs bajuk.)
Minden évben van influenza-járvány, csak ezt most megnevezte és felkapta a média, és valószínűsítem, hogy a gyógyszergyártóknak is jól jött ez a kis reklámfogás, amit már hónapok óta játszanak velünk.
Szerintem ez az új típusú influenza jó megoldáa a munkaerőproblémák ellen. Az a sok tudatlan aki azt vallja hogy lepattan róla a vírus, az meg is érdemli hogy az esti híradóban felolvassák a nevét miszerint érthetetlen miért halt meg, pedig nem is akart ...
De ha nem is ezzel a kockázattal számol, ott a másik: ha megfertőzi a családom pusztán azért mert hogy az oltás nem ingyen van, meg higany meg omnivest és egyebek, akkor már valóban nem kell kórházi kezelésre költenie: mert kitekert nyakkal már nem gondol ilyesmire.
Ha a boltba lemegyek, ha elmegyek dolgozni, ha közlekedek stb, akkor miért épp egy közösségi alkalomról maradnék le. Értelmetlen.
Mint ahogy a magyar oltóanyagnak a lefikázása is az. Az igen tisztelt utolsó válszoló mondott valamit, de minek...
A WHO által közölt hír had nyugtasson meg minden parázó embert: Eu-s viszonylatban a magyar vakcina a legmegbízhatóbb, top1-es. Ez nem pártpolitika, se jobbról, se balról...
Mindenesetre valakinek/valakiknek nagyon érdeke, hogy a lakosság ne oltassa be magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!