Ti kivasaljátok a bodykat, rugdalózókat mosás után?
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 16:39
21/28 anonim válasza:
Az első 1-2 hónapban kivasaltam, de már nem. Időm sincs meg felesleges is.
22/28 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem is azért érdekelne a vasalás, hogy szép és sima legyen a ruci, hanem mert (ahogy vki írta is korábban), ezzel fertőtlenítjük őket.
Azt hittem aki vasal, ezért vasal.
Csak tavasszal jön a baba, de anyu állandóan azzal jön, hogy majd nem győzök mosni, vasalni, és nem fogom bírni a babát+háztartást egyedül.
2013. dec. 24. 10:54
24/28 anonim válasza:
Ja és mindkét gyerek él és virul. Nem lesz baja, ha nem vasalod, max a textilpelust vasalnám, ha nem eldobható pelenkáznék.
25/28 A kérdező kommentje:
Okés, köszi! :)
2013. dec. 24. 16:03
26/28 anonim válasza:
jó fej anyukád van. Inkább azt mondaná, higy ha kell, majd besegít, minthogy előre károg. Szerintem egy átlagos baba mellett lehet bírni a háztartást. Persze nem naponta 3 fogásos ebéddel, meg napi nagytakarítással. Én heti 2-3-szor mosok, heti 1-szer vasalok. Ki lehetett bírni. És én ráadásul szeretek lustálkodni is, soha nem voltam házitündér. De tisztaság van, van kaja, meg tiszta ruha is.
27/28 anonim válasza:
Én hetente egyszer mosok babaruhákat, így heti egyszer kell vasalni. Ki lehet bírni, pedig az én fiam szinte csak ölben van el. De megoldom.
28/28 anonim válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, ha bukós a baba napi 2-3 szor kell átöltöztetni. Mind a két gyermekem az volt és mégis vasaltam a ruháikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!