kinek milyen tapasztalatai vannak? melyiket érdemes?
2009. nov. 26. 13:29
1/10 anonim válasza:
nekünk 2 lapos Angelcare van, de meg vagyok vele elégedve nagyon! Kókuszmatracunk van, és a kislányom nagyon pillesúlyú volt mikor hazahoztuk a kórházból 2350g és mégis érzékelte.
Egy tanács: Mi a gyereket 3 hónaposan különszobába tettük, és ezért venni kellett, babyőrt is. Ha olyan Angelcart vettünk volna ami babyőr is és légzésfigyelő is egyben, megspóroltunk volna pár ezer forintot.
2009. nov. 26. 13:41
2/10 anonim válasza:
Nekünk Angelcare 401-es van. Én nagyon meg vagyok vele elégedve nem riaszt feleslegesen, viszont ha kell akkor igen. Nekünk már előfordult, hogy a baba nem vett levegőt és riasztott, odarohantam megráztam és akkor vett egy nagy levegőt és aludt tovább. Én a baby őr része miatt is nagyon szeretem, mutatja a hőmérsékletet is. Szóval szerinem nagyon klassz.
2009. nov. 26. 13:42
3/10 anonim válasza:
Nekünk is Angelcare van, két lapos. Elégedettek vagyunk vele, de én is bánom már, hogy nem a bébiőrrel együtt vettük.
Babycontrolt nem ismerem, a körülöttem élő kismamáknak is Angelcare van.
2009. nov. 26. 13:46
4/10 anonim válasza:
A miénk is Angelcare, bébiőrös, nagyon bevált. Nem riasztott még tévesen, szerencsére más okból sem. Tényleg jó a bébiőr része, mi is külön alszunk, és napközben is oda viszem, ahol épp vagyok. Én imádom hallgatni, amikor ébred és beszélget a játékaihoz:) Persze nem ez a fő cél:)
2009. nov. 26. 13:47
5/10 anonim válasza:
Nekünk Angelcare 300 van,nagyon megbízható,soha nem volt téves riasztása. Valós sajna igen,a lányom az elején néha jó nagy szüneteket hagyott a levegővételek közt,de már kinőtte szerencsére. Most 8 hós,de még használom,csak megnyugtatásként.
2009. nov. 26. 13:57
6/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.Mi is nagyon meg vagyunk elégedve az angelcare márkával.Sokat törtük a fejünket,de jól döntöttünk,hogy a bébiőrös változatot vettük.Megéri!!
2009. nov. 26. 15:10
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a tapasztalatokat, esetleg, hogy ki hol, mennyiért vette?
2009. nov. 26. 16:13
8/10 anonim válasza:
Nekünk is Angelcare légzésfigyelő van (bébiőr funkcióval), patikában vettem egészségkártyára, 32.000,-Ft volt.
+Ajándék kuka is járt hozzá. Igaz ez a gyártó akciója volt, idén nov. 15-ig.
2009. nov. 26. 16:59
9/10 anonim válasza:
Második vagyok. Mi a neten néztük ki 36000-ért a angercare 401-t, de végül a Brandonba vettük meg 42000 ért.
2009. nov. 26. 18:51
10/10 anonim válasza:
Érdemes a Vaterán nézegetni, a barátnőmék ott találtak ugyanolyat, mint a miénk 15.000Ft-ért, két lapos, bébiőrös változat. Nem is használta, akié volt, mert kapta, de úgy gondolta neki nincs rá szüksége. Szóval, ki lehet fogni jó árban, jó állapotban lévőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!