1 évesnek milyen testápolót ajánlanátok?
Az én lányom bőre is száraz volt, 1,5 éves.
Első körben Sanatopicot használtam, ez nagyon jó, hatásos. Se a DM és Rossmann saját márkás babakrémei is nagyon jók. Viszont mióta lecseréltük a fürdetőt (pedig abból is extra sensitiv fajtát használtunk) tiszta oliva szappanra, azóta semmivel sem kell kenni, finom puha a bőre, úgyhogy azt is jó szívvel ajánlom, főleg, hogy olivaolajon és vizen kívül nincs semmi más benne, semmi vacak...
Kedves utolsó, megkérdezhetem, hogy hol szerzed be ezt a szappant? Esetleg tudsz olyat ami nem netes rendelés, hanem meg lehet venni a boltban?
Én vettem egyet, az zöld színű, elvileg abban sincs semmi, de én nem veszem észre, hogy nem száradna ki a bőröm tőle.
Egy ideig a kisfiamnak is használtam, de neki sem vettem észre, hogy kevésbé száradna ki, bár ő nem ekcémás, és szerencsére csak ritkán jönnek rajta kis száraz foltok, de azt sem vettem észre, hogy különösebben hidratált lenne tőle, lehet nem jó fajtát vettem?
az első nagyon jó választ írt,mandula vagy jojoba,avokádóolaj egyébként a sima olíva is nagyon jó de ha tudsz venni shea vajat,nem extrán drága ,a legjobb!!sokáig elég nagyon.
vagy kecsketeje szappan,amivel fürdeted,a bionom oldalon megnézheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!