18 hónapos körüli (+- egy két hónap) babáknak mit ajándékoztok karácsonyra?
17 hónapos kislánynak.
Nekünk van építőnk és imádja. Úgy hogy a dupló jó ötletvagy valami hasonló építő.
Mi játékkonyhát vettünk neki meg egy játszósátrat rózsaszínt 3000 ft-ért a Tescoban.
Nekünk most lesz a névnapunk is arra meg Fisher prices ugrálózebrát kap. Nagyon jó áron van a Müllerben 14600 Ft-ért vettük.
Nagyitól szánkót kap.
Mi még gondolkoztunk a hintalóban és a kádra szrelhető fürdőjátékokban is.
Apróságok közül örülhet a műanyag állatoknak a milyénk nagyon szereti pakolgatni és nem is drágák még a százforintos boltban is lehet kapni meg valamelyik gyerek újsághoz is adnak. Ezenkívül könyv az biztos, hogy lesz. Nekem már nem tépi szét a könyvat ezér nem szükséges hogy leporelló jellegű legyen.
Vehetsz neki hasznos dolgot is. Biztos sikere lenne asztalnak kis székekkel. Mi az IKEA-ban vettünk nagyon klasz műanyag széket és asztalt. Sokáig használhtja.És amikor a miénk meg kapta napokig ott üldögélt rajta. Biztos örülne annak is. Van fiser prices ksszékünk nekünk az is nagyon bevált ezért ha ilyenben gondolkodtok azt is tudom szíből ajánlani.
Karácsonykor majdnem 16 hónapos lesz a kisfiúnk. Ezeket fogja kapni:
Egyik nagyszülőtől: Rodi lovacska (neten 7000,- Ft)
Másik nagyszülőtől: iTeddy interaktív maci (neten 10000,- Ft)
Keresztszülőktől: távirányítású autó (néhány ezer Ft bárhol)
Tőlünk: Xilofon (1-2000 Ft), fürdőjáték (2-3000 Ft), meg még gondolkodunk :)
Neki van már építője Dupló-szerű, imádja, főleg szétszedni, szereti a húzogatós-tologatós játékokat és a sátrát agyonnyűtte, mert imád bújócskázni.
18 hós lesz karikor a kisfiam, Chicco MODO készségfejlesztő asztalt fog kapni tőlünk.
Másoktól meg nem tudom.
Duplóval már 8 hós kora óta játszunk.
(Van egy nagy fiam is és tőle megmaradtak dolgok, pl. Dupló, pókemberes sátor is, szóval nem sok mindent tudunk neki venni ami nincs.)
Ma fekvős szivacsból csúszdát épített magának, még arra gondoltam, hogy valami szobai kisméretű műanyag csúszda jól jönne, nyáron meg ki lehetne rakni az udvarra.
Ugrálós labdához lehet hogy még kicsi, de nekem az is tökre tetszik.
Én lányomat névnapjára felszereltem mindennel nemrég, annyi pénzt kapott rokonoktól, hogy már azt sem tudtam mit vegyek... mindent megvettem , ami eszembe jutott és kellhet.
Karácsonyra kap kisasztalt székkel-imád ott ülni, rajzolni, enni,
kap egy sapka-sál-kesztyű együttest, mert nincs meleg sapkája csak vékony, de mást még mindig nem találtam ki, pedig millió rokon kérdi, mit vegyen...
Amúgy ő örül mindennek, szóval nem nehéz neki vásárolni
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!