Tényleg lelki sérült lesz a babám? Vissza kell mennem dolgozni és muszáj bölcsibe adnom a gyereket, mert az egyik nagyszülő távol van, a másik még aktív dolgozó. Másra pedig végképp nem számíthatok.

szia szerintem se aggodj. en is agyon aggodtam emiatt mert nekem is azt mondtak h a kislanyom nem fog anyujanak tekinteni, meg nevelhetetlen lesz. nalunk kulhonban zero tgyas, gyes, gyed jar. nem letezo fogalom nem is volt a rendszerukben. Igenam regen a papa fizujabol meg lehetett elni, ma mar nem vagy csak igen szukosen. Nalunk en keresem a tobbet, mint a parom, es sajnos a babo 3 honapos volt mikor vissza kellett jonnom, nem csak anyagiak miatt, hanem feltem h az allasom vesztem el. igaz nalunk nagyanyo vigyaz a babora.
en is agyon aggodtam mindent, de a tanulsag h engem jobban megviselt mint babot. elvezi nagyanyoval toltott idot, es mikro hazamegyek mosolyog nagyokat. igaz eletem atszerveztem es mielott munkaba jovok vele vagyok, mikor hazamegyek csak vele vagyok, igy magamra forditott ido egyenlo a nullaval. de nem banom. egyebkent amit meg a konyvben irnak nem kell keszpenznek venni. mi is elolvastunk egy csomot aztan a gyakorlat az teljesen mas!
Az, hogy dadus mellett van a nap egy részében nem jelenti azt, hogy 24 órában... Nem értem én ezeket a kutatásokat.
Remélem, hogy igazatok lesz és nem lesz gond.
Egyébként itt olvastam és eléggé szíven ütött:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

kedves kerdezo szerintem ne aggodj emiatt. nekem itt van ismerosom akinek baboja 11 honapos volt mikor bolcsibe ment. ma mar a kislany 4 eves es nem lett lelki serult, imadja a bolcsodet es o remekul megtanult angolul, hisz szulok otthon magyarul beszelnek. a lenyeg h mennyit toltesz baboval amikor otthon vagy, amit elottem vki irt h milyen tartalmasan toltod el egyutt az idodet.
en ugy oldom meg h kesobb kezdek, es mielott elmegyek vele jatszom masfel orat, es mikro hazajovok vele vagyok, es en altatom tehat egyutt vagyunk, hetvegen csak vele vagyok. en nem vettem eszre rajta h megviselne, igaz nalunk otthon van a babo es nagyi vigyaz ra. sajnalom a kislanyom, de mi raalltunk h kifizetjuk a hitelunk 5 ev alatt es utana mar nem fogok dolgozni csak sajat vallalkozasban. igy mire suliba megy vele tudok maradni. szeretnenk kistesot persze ilyen szempontbol a kislanyom a legelonytelenebb. en meg mindig nem vagyok meggyozve ez volt a helyes dontes, de nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!