Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az átlag 4.5 hónapos babák...

Az átlag 4.5 hónapos babák mit tudnak?

Figyelt kérdés
lehet öket néhány percre az ülembe ültetni..nagyon szeret ugy nézelődni de nem akarok ártani neki vele.
2008. júl. 14. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem lehet. Vagyis úgy gondolom, hogy nem árt neki, mivel mi már 3 hónaposan is büfi után ülő pózban nézgelődtünk (a picilány imád úgy ülni, mert mindent lát). Jelenleg 4 hónapos és a gerincének semmi baj. Naponta 6szor szopizik és ha a kiságyban van mozog keze-lába, forditja a popóját, emeli a lábát, támasztja a sarkát, "beszélgetünk", nem csak gügyök, hanem folyamatosan különféle hangokat mond.

Jó babázást! Üdv.

2008. júl. 14. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Az én babám is 4.5 hós ő nagyon sokat van az ölemben ill. mellettem is ül. Sőt 1 hete ha felhúzom már nem ülésbe jön hanem áll, és már sokat akar állni, szinte alig kell tartani.

ezeket tudja:

- hátárol, hasárol vissza fordul

- sikongat, hangosan nevet

- családtagokat felismeri hangról is, skypon ha beszélünk megismeri nagyi hangját

- lábát bekapja

- mindent a szájába vesz ami a kezébe kerül

- nagyon aktiv, figyelmes,érdeklődő mindent megnéz

- 2 kézzel fog és tart

- utál a kiságyba lenni és nehezen alszik el este, és állandóan foglalkozni kell vele mert sikit

2008. júl. 14. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
babaszoba.hu
2008. júl. 14. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt is megnézheted:

[link]

2008. júl. 14. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!