Az átlag 4.5 hónapos babák mit tudnak?
Szia!
Szerintem lehet. Vagyis úgy gondolom, hogy nem árt neki, mivel mi már 3 hónaposan is büfi után ülő pózban nézgelődtünk (a picilány imád úgy ülni, mert mindent lát). Jelenleg 4 hónapos és a gerincének semmi baj. Naponta 6szor szopizik és ha a kiságyban van mozog keze-lába, forditja a popóját, emeli a lábát, támasztja a sarkát, "beszélgetünk", nem csak gügyök, hanem folyamatosan különféle hangokat mond.
Jó babázást! Üdv.
Az én babám is 4.5 hós ő nagyon sokat van az ölemben ill. mellettem is ül. Sőt 1 hete ha felhúzom már nem ülésbe jön hanem áll, és már sokat akar állni, szinte alig kell tartani.
ezeket tudja:
- hátárol, hasárol vissza fordul
- sikongat, hangosan nevet
- családtagokat felismeri hangról is, skypon ha beszélünk megismeri nagyi hangját
- lábát bekapja
- mindent a szájába vesz ami a kezébe kerül
- nagyon aktiv, figyelmes,érdeklődő mindent megnéz
- 2 kézzel fog és tart
- utál a kiságyba lenni és nehezen alszik el este, és állandóan foglalkozni kell vele mert sikit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!