Legurult a 6 hónapos babám a kanapéról. Hasra esett lett. Borzasztóan félek! Lehet valami baja?
Egy pszichológus ( Talán Ranschburg Jenő) azt mondta, hogy minden gyerek leesik legalább egyszer az ágyról. Amki nem, az valószínűleg túlvédő nevelésben részesül, ami legalább annyira káros. Úgyhogy nyugodj meg!
Egyébként személy szerint én még tényleg nem hallottam olyan gyerekről, aki még nem esett volna le az ágyról :)
vidd el-addig úgysem nyugszol...
mi nemrég jöttünk ki-hasonlóval..a 20.után már ugysem mentek be.3napot voltunk-jól megijesztettek-apa kint pityergett a folyosón.nem lett semmi-de legalább alaposan ki is vizsgálták.hallástól-az ideggyógyászig.
Biztos, hogy nincs semmi baja, ne félj, és ne izgulj. Ilyen mindenhol előfordul, akárhogy vigyáz az ember. Nekem ivott a babám a fürdővízbő, pedig nem első babát fürdetem már...
Megilyedt, semmi más baja nem lett. Főleg , ha azóta mosolyog:-) Ha baja lenne, aludna, vagy sírna...
Nem kell orvoshoz vinned, sápadtnak is azért látod szerintem, mert félsz.
Ne félj, kutya baja:-)
És jó szülők vagytok!! :-)
Köszönöm a válaszokat. Semmi baja, ugyanúgy viselkedik mint máskor. Remélem nem is lesz. Alacsony a kanapé és a szőnyeg is puha, hála. Anyukámék egyből rohantak és tetőtől talpig átvizsgáltuk, ő azt mondta nevigyük dokihoz. Amíg apja lehajolt, addig történt a baj, sohasem hagyjukk egyedül, nem érzem hogy rossz szülők lennénk, imádjuk ezt a babát. De sajna ez a baleset megtörtént, úgy hogy mellette ült apuka. Nem hagytuk ott egyedül!!!Már mindenfelé gurul és ül is, nem merném egyedül hagyni sehol. Olvastam sokan nekem estek.
Köszi a megnyugtatásokat. Többet biztos nem fordul elő.
Jöhet a lepontozás. :) Szerintem olyan baba nincs, aki nem esik le legalább 1x az ágyról. Fél pillanatra félrenézel és már meg is történt. Nálunk is fordult elő ilyen, nem is 1x, semmi baja nem lett, csak megijedt. Védőnő is mondta, hogy ne aggódjunk, ráérünk akkor, ha az etetőszékből esik ki (NE történjen ilyen). Nem vagytok rossz szülők attól, hogy egy másotperc törtrészére nem figyeltek rá. Főleg, egy kanapé nem valami magas, meg ha még szőnyeg is van...
Nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!