Zsófia, Júlia, Sára, Borbála? Melyik tetszik?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 14:06
11/20 anonim válasza:
Borbála!
A férjem anno nem engedte, hogy a lányaink közül bármelyik ezt a nevet kapja, pedig mindig egy kis Borit szerettem volna. A Júlia is szép. A Zsófikból meg a Sárákból mostanában elég sok van, úgy vettem észre.
12/20 anonim válasza:
Kislányom április közepén fog születni, Saroltának fogják hívni:)
Úgyhogy én a Sárára szavazok :)
13/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok-annyit még elfelejtettem írni, se most, se a 2,5 éves kisfiam névválasztásánál nem az határozta meg a döntésünket, hogy mennyire gyakori név, hanem az, hogy nekünk tetszik-e,és hogy jól passzoljon a vezetéknevéhez...
14/20 anonim válasza:
Borbála és a Júlia nagyon tetszik, de férjem mind a kettőt megvétózta mind a két kislányunknál.
Zsófiát én nem adnám, nem tetszik, Sára pedig olyan semleges számomra. Nem rossz, de mégsem jó.
15/20 anonim válasza:
Egyik sem rossz, nekem a Júlia nagyon tetszik és a Zsófia is szép, a másik kettő olyan közömbös.
16/20 anonim válasza:
Az én kisbabàm Julia. Nagyon szép név. Tetszik még a Zsòfia. A Sàra sem rossz! Borbàla annyira nem tetszik.
17/20 anonim válasza:
Sára :-) szerintem gyönyörű név:-)
18/20 anonim válasza:
Nekem is a Sára tetszik, a többi sajnos nem.
19/20 anonim válasza:
Miért kellett mindenkit lepontozni mikor ez egy szubjektív vélemény! ! Mindenkinek más név tetszik. Ezen most mi a lepontotni való? ??
20/20 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Az ilyen kérdésekre adott válaszokban általában nincs semmi provokatív szándék. Egyszerűen csak ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik vagy mi nem. Valakinek biztos ez okoz örömöt, hogy direkt lehúz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!