Egy kis segitseg kellene a Sinlac-al kapcsolatban?
Sinlacot leginkább kanalazni szokták, mivel tejpép állagú (emlékeim szerint így is ajánlják a dobozon). Próbálhatod hígra, de akkor szerintem a bukáson nem segít.
És a védőnőm szerint hozzátáplálásnak számít, hiszen nem anyatej., így ő 6 hónapos kortól támogatja.
Írass sinemilt, az olcsóbb és uaz, mint a sinlac.
Lányomnak én akkor adtam szopi után, amikor már nem voltelég neki a tejcsi, vacsorára adtam, kb 8 hónapos koráig. Mi későn 6 hónaposan kezdtük a kanalazást- Csak vízzel péppé keverve adtam kanállal+esetleg egy kis gyümölcs, rá is van írva asszem,hogy cumisüvegbe nem ajánlott. Egyébként főzelékhez is kevertem később, volt olyan főzelék, amit ezzel jobban megettek.
De, ez hozzátáplálás. Én kanalazva is adom a babámnak, meg üvegből is.
Én üvegbe úgy mérem, hogy 150 ml vízhez 5 tápszeres kanál (mint a tápszert, 30 ml-enként 1 kanál). Ez lassan, de átjön a 3-as cumin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!