Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy év körüli babáknak már...

Egy év körüli babáknak már meséltek este? Hogyan? A baba az ágyában vagy a tiétekben? Fejből, könyvből? Szopi elött után?

Figyelt kérdés

2013. dec. 18. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2evés közt szoktam, de csak rövid, kitalált sztorit, mesét, állatokról. Ilyenkor meséskönyvből a képeket mutogatom neki. Nem köti le még sokáig a figyelmét.
2013. dec. 18. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én babámat se köti még le a mesélés, mondókákat, énekeket is csak magamnak mondom szerintem :))

lassan 13 hós

2013. dec. 18. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Fima most 18 hónapos imádja a meséket, csak az köti le játék semmi.

Szinte napra 1 éves korától mese után alszik el. Ölünkben mesélünk, aztán ágy. Az APG volt egyeduralmon eddig, talán mostanában már egy kcist nyit más felé is:)

Lányomnak kb 16 hónapos korától volt esti mese, őt ekkortól kötötte úgy le.

2013. dec. 18. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 hónapos a babánk, de majdnem minden este mesélek Neki, sőt amíg a pocakomban volt is meséltem. Nem állítom, sokszor én is magamnak mesélek :), de már sokszor van hogy elalszik rá este fürdés-evés után.
2013. dec. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!