Ti babatok is olyan kis "puszilos"?
Figyelt kérdés
16 honapos kislanyom mindent puszil: a konyvekbol foleg a babakat puszilja, ha lat a teveben egy babat, akkor puszit kuld, engem is a nap folyaman sokszor megolel es megpuszil es megy tovabb...kene ezt valahogy ertelmezzem vagy mas gyerek is csinalja?2013. dec. 18. 11:48
1/7 anonim válasza:
Kisfiam 27.-én lesz 16 hónapos ő is ilyen. Még az ablakot is megpuszilja mert tükröződik benne a baba :)
Könyveket, babatükröt, játékmacit mindent. Mostanában ha vendég megy el tőlünk beáll az ajtóba sír, hogy nem nem..
Nem akarja kiengedni, puszit ad csak ne menjen még. :)
2/7 anonim válasza:
Sok a kis sziveben a szeretet.
Nem minden gyerek ilyen
3/7 anonim válasza:
a lányom ilyen volt, a fiam nagyon nem :) mostmár 5 és 3,5 évesek, a lány még mindig matrica, bújós, az érzelmeit könnyen kimutatja, dícsérettel, kedveskedéssel sosem fukarkodik stb. A fiam maradt némileg távolságtartóbb, persze neki is vannak fajsúlyosabb érzelmi megnyilvánulásai, de nem annyira gyakran és nem olyan hevesen mint a nővérének (épp ezért talán az ő szavának komolyabb súlya is van, tudom, ha mond valamit ,akkor azt véresen komolyan is gondolja)
4/7 anonim válasza:
A fiam is ilyen, nálunk a plüss játékok is puszilgatják egymást, sőt a maci/teknős stb nekünk is ad puszit. Mindenki mindenkit puszilgat. Én is megkérdeztem egy 3 gyerekes rokont hogy ez normális-e, mondta hogy náluk is ez ment :) (bezzeg ha a férjemnek adok egy puszit akkor hisztizik őkelme, féltékeny...)
5/7 anonim válasza:
Tele van szeretettel és tudja is hogyan fejezze ki az érzelmeit. Csak így kell értelmezni! Így a természetes, ez a legjobb, amit csinálhatsz. Nekem is ilyenek voltak a fiaim. Most is tele vannak szeretettel, szociálisan nagyon érzékenyek.
6/7 anonim válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést. Szó szerint ezt csinálja a 16 hónapos lányunk.
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, mindenkinek ment a zold kez. megnyugodtam hogy masnal is van ilyen, oszinten egy kicsit aggodtam, mert nem ertettem ezt a tulzott puszi adast...
2013. dec. 18. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!