Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a János,...

Mi a véleményetek a János, Dániel, Eszter nevekről? Adnátok valamelyiket?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 09:23
1 2
 11/13 B Betti válasza:
szerintem a János már kiment a divatból,meg persze szerintem mostanában egy mondjuk elsős gyereknek nem illene ez a név a Dániel felnőtt korban és gyerekkorban is ideális az Eszter meg szó-szó mert nem hiszem,hogy mondjuk óvónő lesz akkor a gyerekek Eszter néninek fogják hívni ami nem olyan felnőttes.
2013. dec. 27. 18:10
 12/13 anonim ***** válasza:
A páromat Jánosnak hívják és Janinak becézve nekem tetszik a név. De nem adnám, mert kiver a víz, attól hogy ugyanúgy hívják a gyereket mint valamelyik szülőt. Dániel is jól becézhető, az Eszter is szép.
2014. júl. 22. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:

A János az egyik kedvencem! Becézés nélkül komoly és tekintélyes, emellett sokféleképp becézhető. Szerintem, ha megismersz néhány fiatal Jánost, már egyáltalán nem is poros a hangzása.

Amúgy nem tartom hátránynak, ha nem annyira divatos nevet kap a gyerek.

A saját keresztnevem (Péter) tök jó, csak kábé a hetvenes évek óta folyamatosan toplistás. Mivel a családnevem is gyakori, épp csak arra nem alkalmas a nevem, ami a célja lenne: hogy másoktól megkülönböztessen.

Az Esztert is nagyon szeretem! Mondjuk ez is kezd eléggé elterjedni, biztos másoknak is nagyon tetszik.

A Dániel is szép.

Szép neveket soroltál fel!

2015. febr. 3. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!