Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hós fiam már 2napja nem akar...

8hós fiam már 2napja nem akar enni se reggel se este lefekvés előtt tápszert. Miért nem tudom ugyanugy megetetni?

Figyelt kérdés
Ha sikerül is valamit adni neki az kb.30-40 ml! Én nem akarok semmit sem erőltetni,de tudtommal 3éves korukig megkell maradjanak a tejes étkezések reggel és este. Hogy szoktassam vissza? Egyáltalán tegyem? Vagy hagyjam rá? Egész nap csak teát lőtyől de azt vagy másfél litert egy nap. Lehet ezért van?
2008. júl. 14. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Szia! A lányom 7 hós és napi kb fél litert iszik.... Szerintem adj neki kevesebb teát!!!!!!

Dia

2008. júl. 14. 07:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy a melegtől van ez...ne hagyd, hogy ilyen sokat igyon, csak kaja után! ha előtte lesz tele a gyomra löttyel, nem tud és nem is akar enni, minél előbb próbáld elejét venni, hogy rögzüljön a szokás!
2008. júl. 14. 08:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát de ha szomjas!!! Jó hogy adok neki inni. Nem csak lőtyől meg rágja a cumisüveget unalmába,hanem iszik!
2008. júl. 14. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Velünk is előfordult ilyen, bár én nem itattam vele ennyi teát. Szerintem egyszerűen nem kívánja a tápszert. Adj neki tejpépet, tejberizspépet. Ugyanúgy megvan benne, ami kell, lehet, hogy kell neki is egy kis változatosság.:) Pár nap múlva megint megpróbálhatod a tápszert. Bízz a megérzéseidben!
2008. júl. 14. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 10,5 hónaposan ugyanezt csinálta. A védőnő mondta, vegyek neki másik fajta tápszert, én vettem, de a grágámnak valahogy ezek sem jöttek be. Kipróbáltam 4 félét. De ezzel legalább húztam az időt. Tápszer hlyett vizet ivott.

Kiflit adtam neki, Danoninot, krémtúrót. Ezeket ette.

Most már forralt tejből issza a kakaót. És 11 órát alszik.

2008. aug. 7. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!