Pampers premium care 5600 ft a dm-ben, (52 db! ) azt hittem elájulok mikor megláttam az árát. Valaki esetleg valahol akciósan?
áhh, nagyon köszönöm a segítséged, és képzeld vettem már neki liberót is, és tiszta pisi lett, és a kaki is kifolyt belőle, ami a PREMIUM CARE-rel 9 hónap alatt egyszer sem fordult elő!!!
Nos "csak" ennyi a különbség!
Igen nagyon felment az ára, 2 hónapja még 4600 volt a dm-ben, most pedig 5600! Ma voltam, teljesen ledöbbentem, és igen a 4-es! Ősszel volt 104-db-os 8000-ért , 25%-os kuponnal az nagyon jó ár volt, de sajnos azt már nem lehet kapni. Ma végül az pampers activ babyt vettem az 4600 volt.
A dm saját márkását még nem próbáltam, de majd teszünk egy próbát, ki tudja lehet beválik. Köszi az ötletet.
De ennél is ha azt számolod mennyi a szállítási költség. Hááát nem olcsó.
Eleinte mi is ezt vettük csak neki. De már 10 hónapos kipróbáltunk más márkákat is. Nekünk bejött a Libero comfort, meg a narancsságra pampers is. Sose voltunk gondunk. SŐt most a tescoba volt ez a Tesco baby love-os pelenka 84db 3800Ft-ért. Jó mondjuk nem egy pampers az biztos de meg vagyok vele elégedve. :) De persze ezt mindenki saját maga dönti el mi válik be és mit használ. Csak a saját tapasztalatomat gondoltam most leírom. :)
Próbáltam a DM sajátmárkásat is,de csak a pampers jött be.. viszont váltottam a narancssárgára,teljesen jó. De hogy válaszoljak is,itt pl 4800. Ha el tudsz menni érte, akkor postaköltség sem kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!