Mit vehetnék Mikulásra az akkor 2.5 hónapos kislányomnak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 09:14
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmit:-) Ő még nem érzékel az ünnepekből semmit:-) Még talán azt sem érzékeli, ha kap egy 33. játékot a többi mellé....
2/9 anonim válasza:
Vehetsz bármit, azt úgyis magadnak veszed, mert ő még nem tudja értékelni. Majd jövőre.
3/9 anonim válasza:
Kb. semmit. Legalábbis felesleges.
Ha nagyon akarsz, akkor meg bármit, ő nem tudja, hogy most Mikulás van, tehát eki tök mindegy. Majd jövőre.
4/9 anonim válasza:
Egy kis textil Mikulást, vagy egy picike jelképes Miki-figurát - csak hogy meglegyen emlékbe, hogy "AZ ELSŐ mikulásajándékod"! :-)
5/9 anonim válasza:
utolsó vagyok: sztem itt nem az a lényeg hogy ajándékozni egy pici babát, hanem hogy az ELSŐ ilyen alkalom az életében.
6/9 anonim válasza:
pelenkát, tápszert ha nem tudod szoptatni...ezeknek tuti örülni fog! :)
de ha tehetős vagy lehet autó, lakás, ékszer... :)))
7/9 anonim válasza:
Szia.
Én is BIZTOS valami kis jelképes ajándékot néznék neki,hisz mégis csak ez élete első mikulása.Nem kell nagy felhajtás,gondolom nem is ez a célod.Nekem 7 hós a fiam,és még Ő se fogja fel hogy "jön a mikulás" de Neki is ez az első,valami meglepi bizti lesz.
Gratula a babához
8/9 anonim válasza:
Szerintem egy pici mikulásfigurát ami télapós dallamot játszik. Tetszeni fog neki a zene :-)
9/9 anonim válasza:
Én vettem a 3 hónapos lányomnak egy rénszarvas plüss figurás kinder csomagot. A csokit majd felfalja a nagyobb,a plüss meg a picuré lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!