Nem szeret a kisbabam. Mit tegyek?
A kislanyom most egy honapos.Imadom ot,mindennel jobban,el sem tudom mondani mennyire.
Az a baj,hogy szerintem o nem kotodik hozzam.
Surgossegi csaszarral szultem,nem tettek a mellemre szules utan,raadasul szoptatni sem tudtam.
En probalok jo anya lenni,de valamit biztos rosszul csinalok,mert nem hozzam kotodik,hanem anyamhoz.Ha sir nalam soha nem nyugszik meg,anyamnal rogton...
Eletemben nem fajt igy semmi,el nem tudom mondani milyen szornyu erzes ez.
Mit tegyek?
Egyutt lakunk amugy.
Nyugalom :) én is ugyanúgy paráztam,mint Te, nagyon sokáig, hogy nem szeret a kisfiam.. nem éreztem rajta a kötődést. Hozzáteszem, én örültem, ha valakinél egyáltalán megnyugszik már egy idő után, és annyira le voltam fáradva...
DE! azt a fajta kötődés, amire Te vágysz, hogy bújjon, mosolyogjon, az majd csak később alakul ki. Olyan 5-6 hónapos kora körül. Amikor majd rájön, hogy ő és Te nem 1 ember, akkor majd nagyon fog Hozzád ragaszkodni, és igenis tudni fogja, hogy Te vagy az anyukája, és Te tudod megnyugtatni, stb. Elkezd majd ölelgetni, puszikat adni :) Csak kitartás, és ne szomorkodj! Minden baba szereti az anyukáját!
Sziasztok!Kérlek segitsetek!
Tudom sok ehez hasonlo kérdés hangzik el!Viszont én már teljesen kivagyok lelkileg!7honapos babám van,egésznap én vagyok vele egyedül apuka este jön haza,nagymama 1szer 2 szer tud jelen lenni,ennek ellenére is a babám máshoz kéretözik,apukárt sír ha otthon van,a nagymamáért szintén,hétvégén ha el megyek otthonról soha nem sír értem,nem keres ha meg látt mikor meg jövök hidegen hagyja,most az ünnepek alatt sokan vagyunk konkretan nálam el sem marad,más társaságát keresi.A kérdésen az lenne hogy miért van az,mi tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!